Sağlam aday, sağlam projelerle sahada

featured
Sağlam aday, sağlam projelerle sahada
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlam aday, sağlam projelerle sahada

GAZİANTEP’İN ŞEHRÜL – EMİN’İ OLMAYA GELİYORUM

Gaziantep İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Sağlam, Gaziantep’in en önemli sorununun trafik ve konut sorunu olduğunu, göreve geldiklerinde bu sorunları çözecek projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Gaziantep İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Sağlam, Gaziantep’in Şehrül-Emin’i olmaya geldiğini, herkese adil davranacağını ve eşit mesafede olacağını söyledi. Sağlam; “ İslahiye’nin Yeşilyurt köyünde, Torosların eteğinde çiftçilik yapan insanların derdi, onların çaresizliği benim sorunum. Fırat’ın kenarında bulunan Tokdemir Köyünde bir koyun Fırat’a düşüyorsa o da benim sorumluluğumda. Ben bu şehrin, Şehrül – Emin’i olmaya geldim. Ben bu şehirde herkese aynı şekilde davranmaya, adalete geldim. Ben kimseyle kötü olmak istemiyorum, kimseyle kavga etmek istemiyorum. Benim rakiplerim elbette ki projelerini anlatacak, bizde kendi projelerimizi anlatacağız. Bu şehirde herkes barış içerisinde yaşayacak. Bana oy verdi, vermedi. Şu benim adamım bunu kollamalıyım, bu benim adamım değil gibi konulara asla girmeyeceğiz. Bu şehrin, Şehrül-Emin’i olarak herkese eşit mesafede olacağız.

“TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLECEK, ZAMAN VE YAKIT TASARRUFU SAĞLANACAK”

Bu şehrin en büyük sorunlarından bir tanesi trafik sorunudur. Sola dönmeyi yasaklamak trafik sorunu çözümünde pansuman yapmaktır, geçici çözümlerdir. Kalıcı çözümler için çalışma yaparken bu işin dünya genelinde uzmanı kimse getireceğiz, hep birlikte oturacağız ve proje üreteceğiz. Aslında bu tür çözülmesi gereken hususlar bir projeden ziyade belediyenin görevidir. Trafiği çözdüğümüz anda insanların yaşam kalitesi artacak, stresi azalacak, bir yerden bir yere giderken daha az zaman ve yakıt tasarrufu sağlanmış olacak.
“BEŞ YILDA 100 BİN KONUT YAPACAĞIZ”

Gaziantep’in en önemli sorunlarından bir tanesi de konut sorunudur. Hepimiz konut sorunu yaşadık ve yaşıyoruz. Ben de dahil olmak üzere bir çoğumuz mutlaka kiracı olmuşuzdur. Kiracı olmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliriz. Biz bu şehirde kiracılığı kolay hale getireceğiz. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak 5 yıl içerisinde 100 bin sosyal konut yapacağız. Ben bunu 2004 yılında da söylemiştim bugünde söylüyorum. Kentsel dönüşümü biz yerinde dönüşüm yapacağız ve insanların hakkına asla girmeyeceğiz. Belediyemizin hakkını aldıktan sonra oralarda uzun süre yaşamış vatandaşın hakkını da sonuna kadar vereceğiz. Biz bu konutları belediyenin bütçesinden hiçbir şey ödemeden, gerekirse sponsor bulmak suretiyle yapacağız. Gerekirse kendi içerisinde bir kazanç oluşturmak suretiyle elde edilen gelirle konutları yapacağız. Özellikle de bu şehirde çalışanı ve üreteni teşvik edeceğiz. Çalışanla oturup karşılıkla anlaşmak suretiyle kira öder gibi konut sahibi olmasını sağlayacağız.

“DEPREMLE İLGİLİ ÜNLÜ AKADEMİSYENLERLE TEMAS HALİNDEYİM”

Depremle ilgili çalışmalar konusunda şu anda Türkiye’nin en ünlü akademisyenleriyle temas halindeyim. Bu akademisyenleri Gaziantep’e getirmek suretiyle çalışmaları vatandaşlarla paylaşacağız. Depremden etkilenen iller arasında olan Gaziantep diğer illere göre ekonomik olarak en fazla zararı görmüştür. Ekonomik hacim açısından değerlendirdiğimizde Gaziantep, diğer 10 ile bedel bir ekonomik güce sahiptir. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde 300 bin civarında işçi çalışmaktadır. Deprem nedeniyle bu 300 bin işçi çalışamamış, sanayici üretim yapamamıştır. Dolayısıyla sanayici pazardan geri çekilmek zorunda kalmış, bunu cebinden finanse etmek zorunda kalmıştır.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sağlam aday, sağlam projelerle sahada

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin