SAĞLIK KOROSU İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAĞLIK KOROSU İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİGaziantep Sağlık Müdürlüğü görevine geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar, faaliyetler ve ilklerle adından sıkça söz ettiren Sağlık Müdürü Prof.Dr.Metin KARAKÖK yine bir ilke imza atarak Sağlık Müdürlüğü bünyesinde sağlık çalışanlarının yer aldığı bir sağlık korosu kurdu.

Müziğin iş hayatındaki verim arttırıcı yönünün farkında olarak stresten müzikle arınmayı ve kurum içi birebir iletişimi güçlendirerek çalışanların moral- motivasyonunun arttırılması amacıyla kurulan koro ile müzikseverler Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerini dinlediler. İlk konserini 11 Haziran’da Atatürk Kültür Merkezinde veren koro saz ekibiyle birlikte 34 kişiyle sahneye çıktı. Koro şefi Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan TİPİ önderliğinde  pek çok eserin  seslendirildiği konserde bir ilk yaşandı ve Gaziantep Sağlık Müdürü Prof.Dr.Metin Karakök gerçekleştirdiği solo performansıyla dinleyenleri büyüledi.

Program kapsamında bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen; “Memurundan müdürüne kadar  bütün basamaktaki çalışanların gönüllülük esasıyla  böyle bir sosyal aktivitede bulunması kurum içi iletişimi arttırdığı  gibi kuruma bağlılığı da arttıracağına inanıyorum. Bu çalışmanın örnek olmasını ve bu tür başarılı çalışmaların devamını diliyorum. Musiki ile de ruhumuzu tedavi ettiler:” diyerek teşekkür ve tebrik etti.

Yoğun katılımın yaşandığı konsere  Vali Yardımcısı Mehmet TAŞDÖĞEN, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali GÜR, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet AYDIN, Şahinbey KAYMAKAMI Uğur TURAN, Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.Mustafa TANRIVERDİ, Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Kadir Çağlar ÇATAK, kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ve birçok  kurum çalışanı katıldı.

Bir buçuk saat süren program sonunda koro şefi Hasan TİPİ ve Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali GÜR’e Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen tarafından çiçek takdim edildi. Ayrıca Sağlık Müdürümüz Prof.Dr.Metin KARAKÖK’e Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü adına bir hediye takdim edilirken; sağlık korosu adına Müdür Yardımcısı Dr.Derya GENÇ tarafından da böyle bir çalışmaya önderlik edip koroda aktif olarak yer aldığı için, çiçek takdim edilerek teşekkür edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SAĞLIK KOROSU İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin