Sağlıkta yeni görevlendirme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Enerji-İş Sendikası tarafından Sağlık Bakanlığı Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı Hastane Temsilcisi İlhan AĞIR  göreve getirilmiştir.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı Hastane temsilci İlhan AĞIR Haber Merkezimizi ziyaret ederek şunları dile getirerek Sağlık çalışanları hakkında bilgi verdi.

17 yıla aşkın süredir Sağlık sektörün de çalışmaktayım. Bu süre içerisinde Sağlık çalışanlarının sıkıntılarını ve sorunlarını bizzat yaşamış görmüş bir çalışan olarak ben ve ekibim gereken çalışmayı yaparak bu görevi üstlenmiş bulunmaktayız.

Bana verilen bu görevin başında olduğum sürece işçi ve emekçi kardeşlerimizin  dileklerini dinlemek ve şikayetlerini çözümlemek,İşçi ve İşveren arasındaki İş verimliliğini arttırmak ,İş birliğini çalışma başarısını ve uyumunu sağlamak,işçilerin hak ve çıkarlarını gözetmek ve İş Kanunları ile Toplu İş sözleşmelerinde ön görülen çalışma şartlarını uygulanmasına yardımcı olarak üyelerimizi, Sağlık çalışanlarını ve İşverenin Hakkını ve Hukukunu korumak İçin bana verilen bu görevi hakkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Sendika temsilcisi İlhan AĞIR,temsilci yardımcısı M.Fatih GÜLER,temsilci yardımcısı Hakkı YALVAÇ, üyelerimiz ve sağlık çalışanları ile birlikte işçi ve iş veren arasında huzurlu, güzel, şeffaf,sağlıklı bir iş ortamı kuracağımıza inanarak bu yola çıktık.

 

Bana bu görevi laik gören Hak-İş Konfederasyonuna bağlı  Enerji-İş Sendikasına  Genel Merkezine, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğüne, Görev Yaptığım DR.Ersin ARSLAN Eğitim Ve Araştırma Hastanesine, Üyelerimize ve Tüm Sağlık Çalışanlarına teşekkür ederim.diyerek sözlerine son verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sağlıkta yeni görevlendirme

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin