Şahin, “Gaziantep yüzyılı inşası için ilk adımları atıyoruz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahin, “Gaziantep yüzyılı inşası için ilk adımları atıyoruz”

Seçim sonuçlarını Narkoz Haber’e değerlendiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin; 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşların teveccühü ile Recep Tayyip Erdoğan’ın daha büyük bir farkla Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağını, Türkiye yüzyılı ile birlikte Gaziantep yüzyılının da inşasının başlayacağını söyledi.

Narkoz Haber İmtiyaz Sahibi Mezine Sırakaya’nın sorularını yanıtlayan Şahin, “Bir yandan Türkiye yüzyılını inşa etmişken diğer yandan da Gaziantep yüzyılını inşa etmiş olacağız” diyerek seçimi değerlendirdi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin; “14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda sonuçlanacağını değerlendirmiştik. Ancak her şeyde bir hayır ve hikmet vardır. Belki de yüzde 50’nin çok az üstünde, 50.01 veya 50,02 gibi sonuçlanacak bir seçim süreci olsaydı, sürekli olarak karşı tarafça meşruiyeti sorgulanacak bir seçim olabilirdi. Ben eminim ki 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde daha büyük bir farkla, halkımızın teveccühü ile daha yüksek bir oranla seçimi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kazanacaktır. Böylece ne içeri de ne de dışarı da kimsenin sorgulayamayacağı bir seçim sonucu gerçekleşmiş olacaktır.

TÜRK MİLLETİ GÜÇLÜ BİR İKTİDARI TÜRKİYE’DE HAKİM KILACAK

Seçim sonucunun çok belirgin ve net bir sonuç olması Türkiye içinde bir istikrar sürecini başlatacaktır. Türkiye’nin biraz huzura, istikrar sürecine ihtiyacı var. Son on yılda açıkçası çok yorulduk. Sadece siyasi türbülanslarla değil, pandeminin tetiklediği dünyadaki ekonomik kriz ardından yangınların, sellerin ve depremlerin yoğun olduğu bir süreç yaşadık. İnşallah 2023 sonrası Türkiye hem bu yorgunluklarını atmış olacak, hem de daha güçlü bir iktidarı Türkiye’de hakim kılmış olacağız ve Türkiye yüzyılını inşa etmiş olacağız.

TÜRKİYE YÜZYILI İLE BİRLİKTE GAZİANTEP YÜZYILINI DA İNŞA ETMİŞ OLACAĞIZ

Bir yandan Türkiye yüzyılını inşa etmişken diğer yandan da Gaziantep yüzyılını inşa etmiş olacağız. Gaziantep yüzyılının inşası için ilk adımları atmış olacağız. Gaziantep bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük destek verdi. Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde çıktık. Diğer illere oranla da milletvekili sayımızı korumuş olduk. Cumhur ittifakı milletvekili olarak ta 9 milletvekili çıkarmak suretiyle Gaziantepliler Cumhur ittifakına büyük bir teveccüh göstermiş oldu. Ben bu anlamda Gaziantepli hemşerilerimize narkoz haber aracılığıyla ayrıca teşekkür etmek istiyorum ”dedi.

 

Şahin, "Gaziantep yüzyılı inşası için ilk adımları atıyoruz"

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahin, “Gaziantep yüzyılı inşası için ilk adımları atıyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin