Şahinbey Ampute farklı galibiyetlere devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahinbey Ampute farklı galibiyetlere devam ediyor

Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi’nde ilk iki maçını 4-0’lık skorla geçen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü’nü de 6-0 mağlup etmeyi başardı. Gaziantep Haber

Sezona hızlı başlayarak iç sahada ve deplasmanda aldığı galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha gösteren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Erciyes Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşılaştı. Zorlu maçta etkili bir performans gösteren Şahinbey Ampute, rakibini, 10. dakikada Barış Telli, 14, 16, 32 ve 48. dakikalarda Halil İbrahim Esen ve 23. dakikada Abderraouf Ouchenne’nin attığı gollerle 6-0 mağlup etti. Şahinbey Ampute, bu sonuçla ligin en iddialı takımı olduğunu bir kez daha gösterdi.

“Farklı galibiyet moral verdi”

Şahinbey Ampute farklı galibiyetlere devam ediyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Antrenörü Halil İbrahim Köprülü alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Ligin iyi takımlarından Erciyes Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile deplasmanda karşılaştık. Zor olan karşılaşmayı erken bulduğumuz golle kolaylaştırdık. Oyuncularım sahada çok iyi mücadele ettiler. Hepsini tebrik ediyorum. Ligdeki çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.

Gaziantep Sağlık   

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahinbey Ampute farklı galibiyetlere devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin