Şahinbey’de 100. yıl coşkusu

featured
Şahinbey’de 100. yıl coşkusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahinbey’de 100. yıl coşkusu

Şahinbey Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde masa tenisi ve E-Spor turnuvaları düzenledi.

Şahinbey Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 100 öğrencinin katılımı ile Masa Tenisi Turnuvası ve 16 okuldan 80 öğrencinin katılımı ile E-Spor turnuvası düzenledi.

“Turnuvalara yoğun ilgi vardı”

Cumhuriyetin 100. yılı coşku ile kutlayacaklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de Şahinbey Belediyesi olarak çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 100 öğrencinin katılımı ile Masa Tenisi Turnuvası ve 16 okuldan 80 öğrencinin katılımı ile E-Spor turnuvası düzenledik. Yarışmacılarımızın hepsi de birbirinden değerli ve iyi mücadeleler ortaya koydular. Yoğun ilgi ve katılımın gerçekleştiği turnuvalara göstermiş oldukları büyük ilgiden dolayı tüm velilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahinbey’de 100. yıl coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin