Şamil Tayyar’dan CHP’lileri kızdıracak açıklama

featured
Şamil Tayyar'dan CHP'lileri kızdıracak açıklama
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şamil Tayyar’dan CHP’lileri kızdıracak açıklama

ŞAMİL TAYYAR: “CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI BULAMAZ HALE GELDİ”

Gazeteci, yazar ve eski AKP milletvekili Şamil Tayyar, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; 1980 öncesi solun kalesi olarak bilinen Gaziantep’te CHP’nin Büyükşehir adayı bulamaz hale geldiğini, ithal adaylardan medet umduğunu söyledi.

Şamil Tayyar X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “ Gaziantep… 1980 öncesi solun kalesi olarak bilinirdi. Celal Doğan’ın 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde CHP ile anılır oldu. 2004’de Celal Doğan’ın kaybetmesiyle CHP irtifa kaybetmeye başladı. Merkezi iktidardan sonra yerelde de Ak Parti ile tanışan şehir, sadece hizmet açısından değil, ideolojik olarak da dönüştü.

CHP GAZİANTEP ADAYI BULAMAZ HALE GELDİ

Bugün CHP büyükşehir adayı bulamaz hale geldi, tek başvuru bile yok. Mustafa Sarıgül gibi popüler ithal adaylardan medet umuyor. Ak Parti oyları ise Türkiye ortalamasının her daim 9/10 puan üzerinde seyrediyor. Bu tablonun aslında model olarak tüm partilerce incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira, her parti için çıkarılacak çok ders var. Bugün Ak Parti’nin aday tanıtımı vardı. Yine çok coşkulu ve heyecan doluydu. @fatmaşahin başkanımızın öncülüğündeki tüm adaylarımızı başarılar diliyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Şamil Tayyar’dan CHP’lileri kızdıracak açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin