ŞAMPİYON, UĞUR TURAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAMPİYON, UĞUR TURAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİPolanya’da yapılan Avrupa Bilet Güreşi Şampiyonası’nda derece yapan Gaziantep’in demir bileği Zeynep Yılmaz, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı ziyaret etti. Yılmaz’ı tebrik eden Kaymakam Uğur Turan, bu sporcuya ödül sözü verdi.

Bilek güreşinde Gaziantep rüzgârı esiyor. Polonya’da yapılan Avrupa şampiyonası katılan Zeynep Yılmaz, sol kolda altın, sağ kolda gümüş madalya getirdi. Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında ziyaret ederek şampiyona hakkında bilgi veren Zeynep Yılmaz’ın hedefi Dünya şampiyonluğu!

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Köse ile birlikte Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında ziyaret eden Bilek Güreşçisi Zeynep Yılmaz, “Sporun her dalında başarılı olmak istiyorum. Şu anda bilek güreşinde çok iyiyim. Polonya’da Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum” dedi.

Bilek Güreşi dalında Gaziantep’i en iyi şekilde temsil eden Zeynep Yılmaz’ı tebrik ederek ödül sözü veren Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, “Zeynep kızımızın Avrupa şampiyonu olması bizleri mutlu etti. En önemlisi Polanya’da Gaziantep’in en iyi şekilde temsil edilmesi. Sporcumuz bu sorumluluğunu yerine getirdi. Kendisini ve kulübünü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

NARKOZ HABER

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAMPİYON, UĞUR TURAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin