SANKO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO’DA MEZUNİYET SEVİNCİÖzel Sanko Koleji’nde eğitim gören 47 öğrenci, düzenlenen törenle diploma aldı. Öğrenciler üniversiteye gidecek olmanın sevinci ile kolejden ayrılmanın hüznünü bir arada yaşadı.
Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, İki torununun da mezuniyeti dolayısıyla törenin kendisi için farklı anlam taş ıdığını söyledi.

Gençlere hayat boyu mütevazı olmaları ve anne babalarının emeklerini hep hatırlamaları çağrısını yapan Konukoğlu, şöyle konuştu:

“SANKO olarak yatırımları planlarken önceliği hep Gaziantep’e veriyoruz ve bu ilkemizi ‘Dünyada Türkiye, Türkiye’de Gaziantep’ sözümle platformda dile getiriyorum. Gençlerden Gaziantep’e sahip çıkmalarını istiyorum. Üniversite eğitiminizi arzu ettiğiniz şehir ya da ülkelerde tamamladıktan sonra yeniden Gaziantep’e dönerek, sorumluluk almanızı bekliyorum.”

GURURLUYUZ


Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu ise öğrenci, öğretmen ve velileriyle başarılarla dolu bir eğitim-öğretim dönemini daha tamamlanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Öğrencilerini Türkiye’ye en iyi hizmet edecekleri şekilde yetiştirdiklerinin altını çizen Köylüoğlu, “Bugün 12. yılımızı gururla bitirmenin onurunu yaşıyoruz. 12 yıllık süreçte birçok yeniliği ülkemize ve Gaziantep’imize kazandırdık. Uzun soluklu bir maraton olan eğitim meşakkatlidir; özveri ister, sabır ister ve en önemlisi de gönül ister ve neticesinde de hiçbir emek boşa gitmez, her emeğin mutlaka karşılığı alınır” dedi.

Bu yıl sosyal, sportif, sanatsal ve akademik alanlarda 260 öğrencinin 427 ödül aldığını belirten Köyl üoğlu, özellikle TÜBİTAK girişimcilik yarışmasında elde edilen Türkiye birinciliği ve ikinciliğinin Gaziantep için de bir kazanım olduğunu anımsattı.

Köylüoğlu, Türkiye’nin aydınl ık geleceği ve bu ülkeyi daha da ileri götürecek bireyler olarak tanımladığ ı öğrencilerine lise hayatları boyunca okulda kazandıkları arkadaşlıklarına sahip çıkmaları ve bunu Sanko Mezunları Derneği (SANMED) çatısı altında devam ettirmelerini önerdi.

MEZUNLAR ADINA TEŞEKKÜR


Mezun öğrenciler adına konuşan SANMED Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Kalender, duygularını şöyle dile getirdi:

“Ne mutlu bize ki her sene aramıza katılan yeni mezunlarımızla gençleşiyor, güçleniyor ve sosyal ağım ızı genişletiyoruz. Bizler bu eğitim yuvasından üniversite sınavını kazanmaktan çok daha fazlasıyla mezun olduk. Sorumluluk almanın hazzını yaşadık. Cemiyet olmanın gerekliliğini anladık. Kazandıklarımızı paylaşmayı öğrendik. Bir mum di ğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. Bize başka mumlar yakmayı, çevremizi aydınlatmayı aşılayan öğretmenlerimize huzurların ızda şükranlarımı sunuyorum.”

Öğrencilerin bayrak flama devir teslim töreninden sonra, lise eğitimini ilk üç dereceyi alarak paylaşan Beyza Özdin ç, Mehmet Kaya ve Fatih Öksüzoğlu yaş kütüğüne çivi çaktı.

FADILOĞLU FAHRİ MEZUN


Öğrencilerin diplomalarının aileleri tarafından verilmesinin ardından Gaziantep’e hizmetlerinden dolayı fahri mezun olarak açıklanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu cüppe giydi, kep taktı.

Fahri mezuniyet belgesini babası Hüsamettin Fadıloğlu’nun elinden alan Rıdvan Fadıloğlu, babası ve okuldan mezun olan kızıyla birlikte aynı törende fahri mezun olarak bulunmanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı.

Bu onuru yaşattıkları için emeği geçenlere teşekkür eden Fadıloğlu daha sonra mezun öğrencilerle birlikte kep fırlattı.

Bu arada, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, eşi Dilek Topçuoğlu ile birlikte ikiz çocukları Deniz ve Ali’nin diplomasını verdi.

Törene Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hanifi Aslan, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Özel Sanko Okulları Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu  Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Sami, Hakan ve Cengiz Konukoğlu, Gaziantep Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Koçer, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Üyeleri, okul yöneticileri, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin