Seçim yaklaşıyor Gaziantep CHP’de ses yok

featured
Seçim yaklaşıyor Gaziantep CHP'de ses yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim yaklaşıyor Gaziantep CHP’de ses yok

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Teşkilatından ses yok.

CHP’de Gaziantep Belediye Başkanlığı aday adayları ile ilgili henüz bir hareketlilik yok.

CHP Gaziantep İl Başkanlığının geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleştirilen 38. Olağan Kongresinde İl Başkanı olarak seçilen Reis Reisoğlu neden sessiz?  Yıllardır olduğu gibi Gaziantep’te potansiyeli olmasına rağmen istediği başarıyı yakalayamayan CHP Gaziantep Teşkilatı, görünen o ki Reis Reisoğlu döneminde de suskun kalmaya devam edecek.

SEÇİM YAKLAŞIYOR, PARTİDE TIK YOK

Resmi Gazete’de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu kararına göre mahalli idareler seçimi 2024 yılı Mart ayının son pazar günü olan 31 Mart’ta yapılacak. Seçim tarihi yaklaşırken tüm partiler çalışmalarına ağırlık verdi. Aday adaylık süreçleri  başlamasına rağmen Reis Reisoğlu’nun yönetimindeki CHP Gaziantep Teşkilatında sessizlik devam ediyor. Özellikle Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey ve Şehitkamil’de kimlerin aday olacağı belirsizliğini korurken buralara aday olabilecek isimler konuşulmuyor.

CHP seçmeni, partinin gidişatından memnun değil. Diğer partiler seçim hazırlıklarına başlarken Reisoğlu ve ekibinin bu yönde nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.

CHP’de genel başkanlığa Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerine Özgür Özel’in gelmesinden sonra il teşkilatlarında da hareketlilik olmuştu. Birçok büyük kentte olduğu gibi Gaziantep’te de seçim öncesinde yeni adımların atılması bekleniyor. CHP seçmeni partisinin Gaziantep’te aktif bir siyaset izlemeyen, seçim yokmuş gibi davranan  bir anlayışla seçime girmesini istemiyor.

Şehitkamil Belediye Başkan Aday adaylığı için Avukat Umut Yılmaz’ın dışında şuan açıklanan isim yok.

CHP’nin belediye başkan aday adaylığı için hangi isimler gündemde, kimler aday adaylığı için müracaat etti, CHP seçimde nasıl bir yol haritası izleyecek merak edilen sorular arasında…

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

GİMDER

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçim yaklaşıyor Gaziantep CHP’de ses yok

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin