SEÇKİN’de öğretmenler günü büyük bir coşkuyla kutlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Seçkin Koleji öğretmenler gününü, AKM Salonunda öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan programla coşkulu bir şekilde kutladı.
Hazırlanan programa Özel Seçkin Koleji Kurucu Temsilcisi Rıfat Ayalp, Kurucuları Sibel Akan ve İbrahim Kaçıran, okul idarecileri, tüm öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günümüzden bugüne öğretmenlik konulu slaytla açılış yapıldı. Ortaokul öğretmenleri tarafından andımızın okunması ve Özel Seçkin Koleji Sosyal Bilgiler öğretmeni Sevgi Kanat’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Kanat; “Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Başarılı, güçlü ve dinamik bir ülke olmak kaliteli, çağdaş ve modern bir eğitim anlayışıyla mümkündür. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk’ün gösterdiği hedefler ve bu hedeflere ulaşmak için izlenecek yol çağdaş eğitim kurumlarından ve anlayışından geçmektedir. 21. yılını kutlayan Özel Seçkin Koleji’nin en büyük misyonu çağdaş yenilikçi araştırmacı düşünen ve sorgulayan gençler yetiştirerek büyük Önder Atatürk’ün yolunda yürümektir. Eğitim ve öğretim alanında elde ettiği başarılar bu durumun en güzel kanıtıdır. Kazanılması gereken asıl büyük servet; para, şöhret ve makamdan öte erdem ve bilgeliktir. Biz öğretmenler; yüreğimizi ve ruhumuzu en büyük erdemlerle, ideallerle beslemeli Atatürk ilke ve inkılaplarını rehber edinip çağdaş ve bağımsız bir Türkiye için yolumuza devam etmeliyiz.” dedi.
Öğretmen halleri konulu slayt ve öğretmenler tarafından oynanan mini bir skeç tüm izleyenlere eğlenceli zamanlar yaşattı. 6.sınıflar tarafından okunan öğretmen marşı ve Okul Aile birliğinin müzik dinletisi sürprizi ile program son buldu.
Öğretmenler günü kutlamaları Özel Seçkin Koleji Yönetim Kurulu tarafından tüm öğretmenlere dağıtılan karanfillerle devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEÇKİN’de öğretmenler günü büyük bir coşkuyla kutlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin