ŞEFKAT ÇETİN’DEN OĞUZELİ BELEDİYESİNE ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEFKAT ÇETİN'DEN OĞUZELİ BELEDİYESİNE ZİYARETMHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Oğuzeli Belediyesini ziyaret ederek Başkan Mehmet Sait Kılıç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve görevlerinde başarılar diledi.

Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ziyarette yaptığı açıklamada 30 Mart seçimleri sonrasında MHP’nin zaferini ilan ettiği Oğuzeli halkını sevgi ve saygıyla selamladığını söyledi. Genel Başkan yardımcısı Çetin sözlerini şöyle sürdürdü:

” Sizler halkın takdiri ile bu şirin ilçenin belediye başkanı oldunuz. Elinizdeki bilgi beceri ekip ve imkanlar  ölçüsünde hizmet üretmeye çalışıyorsunuz. Bu kısıtlı imkanlarla üreteceğiniz hizmet hem Allah indinde hem de kulları nazarında şeref madalyanız olacaktır. Milleti memnun etmek kadar, hizmetlerle halkın gönlüne girmek kadar değerli hiç bir şey yoktur. Bir vatandaş hizmetlerinizden duyduğu memnuniyeti gülen yüzüyle size yansıttığı anda ne yorgunluğunuz kalır ne imkansızlıklar kalır. Bu mutluluk bambaşka bir şeydir.  Bu anlamda karakteri itibariyle, bilgi birikimiyle,Başkanımıza güveniyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”

ŞEFKAT ÇETİN'DEN OĞUZELİ BELEDİYESİNE ZİYARETOğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’e hitaben yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: ilçemize hoş geldiniz şeref verdiniz, sizleri burada ağırlamaktan onur duyduk. Ekibimizle beraber bundan önceki seçimde almış olduğumuz oyların iki katını aşarak  Cenabı Hakkın takdiri ve halkımızın tercihi ile bu günlere geldik. Hemen her kesimden vatandaşın teveccühünü kazandık. Bizlerde ekip arkadaşlarımla beraber insan olarak vefamızı göstermek adına gece gündüz demeden ve kısıtlı imkanlara rağmen çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da El ele vererek İnşallah güzel ilçemiz Oğuzeli’ni hak ettiği yere taşıyacağız.

Başkan Kılıç ziyaretin anısına Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’e plaket takdim ederken, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından ziyaret sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEFKAT ÇETİN’DEN OĞUZELİ BELEDİYESİNE ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin