ŞEHİTKAMİL’DE MİLLİ SEVİNÇ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKAMİL'DE MİLLİ SEVİNÇŞehitkamil Belediyespor’un şampiyon tekvandocuları 55 kg Mehmet Fahri Lastikçioğlu, 59 Kg Hakan Dikbaş, ve 63 Kg da Mücahit Tabur’un 2012 Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında göstermiş oldukları üstün başarı ve performansı değerlendiren Milli Takım yetkilileri Şehitkamil’in genç sporcularını 15-16 Şubat 2012 tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılacak olan milli takım seçmelerine davet etti.

Şehitkamil Belediyespor Kulübü tekvando baş Antrenörü, Cuma Tabur, “Sporcularımız sezon başından bu yana yaptıkları çalışmalar ve Türkiye Şampiyonasında ortaya koydukları performansla milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandılar. Umut ediyorum ki sporcularımız milli takım seçmelerinde de başarılı bir performans göstererek 03-04 Mart 2012 tarihlerinde Almanya’da yapılacak olan Open Tekvando şampiyonasında ay yıldızlı formayı gururla taşırlar” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL’DE MİLLİ SEVİNÇ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin