ŞEHİTLERİMİZ GÖNLÜMÜZDE YAŞAYACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTLERİMİZ GÖNLÜMÜZDE YAŞAYACAKCHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri Çanakkale Zaferi’nin 97’nci yıldönümünü nedeniyle yazılı kutlama mesajı yayınladı..

Peri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün; tarihimize altın harflerle yazılmış olan Çanakkale Zaferi’nin 97’nci yıldönümünü kutlamanın büyük sevinç ve gururunu yaşamaktayız. Bugün, üzerinde huzur ve güvenle yaşadığımız yurdumuz için canlarını feda etmekten bir an olsun bile çekinmeyen Şehitler Günü. Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin yakıldığı, yüce Türk Ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir zafer olarak tarihe geçmiştir.

Bağımsızlık savaşımızın öncüsü Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımıza, yurdunu canından üstün tutan aziz şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükran duyuyoruz.

ŞEHİTLERİMİZ GÖNLÜMÜZDE YAŞAYACAK

Türk Ulusu şehitlerinin özverilerini hiçbir zaman unutmayacaktır. Birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır.

Bugünlere gelmek için ödediğimiz bedelleri anımsadığımız, üzüntü ve gururu bir arada yaşadığımız 18 Mart Çanakkale Zaferinin ve Şehitler Gününün yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, ülkesi ve ulusu için canını veren tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve gönül borcuyla anıyorum.
Bu vesileyle; Şehitler Günü öncesinde Afganistan’daki kazada yaşamını yitiren ve ulusumuzu yasa boğan dokuz subay, iki astsubay, bir uzman çavuşumuzun ailesine ve tüm ulusumuza bir kez daha sabırlar, kazada şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTLERİMİZ GÖNLÜMÜZDE YAŞAYACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin