Simpsonlar’ın 2024 kehanetleri korkuttu

featured
Simpsonlar’ın 2024 kehanetleri korkuttu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Simpsonlar’ın 2024 kehanetleri korkuttu

ABD’de geçmiş yıllarda yayınlanan ve Simpson Ailesi’nin başından geçen olayları anlatan Simpsonlar’ın kehanetleri devam ediyor.

Peki Simpsonlar’ın 2024 yılı için kehanetleri neler?

Ünlü TV dizisi Simpsonlar dünyayı sarsan pek çok olayı aylar ve yıllar öncesinden tahmin etmeleri biliniyor ve yeni tahminleri ise şok etkisi yarattı. Yaşanan pek çok olayı bilmesi ile sürekli gündemde olan Simpsonslar, 2024 yılı ve sonrası için dehşet verici tahminlerde bulundu.

2024 Elektrik kesintisi kehaneti

2024 yılı için “Simpsonlar”ın öne çıkan tahminlerinden biri, büyük bir elektrik kesintisi olacağı. Bu tahmin, dizinin belirli bir bölümünde yer alıyor ve bazı kaynaklara göre, bu kesintinin güneş fırtınaları veya benzeri bir doğa olayı sonucu olabileceği öne sürülüyor.

Ayrıca The Simspsons dizisi, aşırı sıcaklık felaketinin insanları tehdit edeceğini ileri sürüyor. İklim değişikliğine dikkat çeken Simpsonlar aşırı sıcaklar yüzünden bir çok insanın hayatını kaybedeceğine değiniyor.

Simpsons’lara göre işte 2024 yılında yaşanması beklenen olaylar:

Enflasyon krizi, ABD ile Çin arasında nükleer çatışma, Trump 2024 seçimlerinde ABD başkanı seçilecek. Simpsons’a göre de Trump’tan sonra Amerika’nın başkanı bir kadın olacak. Güneşte olacak patlama sonrası dünyanın karanlığa bürüneceği. Simpsonlar uyarıyor: Pil, Mum, lamba gibi stoklar yapılmasını öneriyorlar. Çizgi dizide su krizi ve kuraklık gibi felaketlere de dikkat çekiliyor.

Simpsonlar’ın 2024 kehanetleri korkuttu

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
2
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Simpsonlar’ın 2024 kehanetleri korkuttu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin