Soba Zehirlenmelerine dikkat!

featured
Soba Zehirlenmelerine dikkat!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Soba Zehirlenmelerine dikkat!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından “Evinizdeki Soba Zehirlenmesine Dikkat” sloganıyla soba zehirlenmelerine dikkat çekildi. GAÜN Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Celal Bal’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen Toplumsal Duyarlılık Projesinde, bilgilendirme broşürleri dağıtılarak pankartlar asıldı.

Her yıl Oğuzeli ilçesinde özellikle aralık ve ocak aylarında soba zehirlenmeleri vakalarında ciddi artış yaşandığını belirten GAÜN Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Celal Bal, bu artışların önüne geçebilme adına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın bilgilendirici broşür ve pankart desteğiyle Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri tarafından Oğuzeli ilçesinde soba zehirlenmeleri hakkında bilgilendirme broşürleri dağıtılarak, yoğun olarak kullanılan iş yerlerine pankartlar asıldığını söyledi.

Proje öncesinde Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı hocaları tarafından öğrencilere soba zehirlenmesi ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında eğitim verilerek öğrenciler bilgilendirildi. Öğrenciler tarafından broşür ve pankart dağıtılarak, Oğuzeli halkı soba zehirlenmeleri hakkında bilgilendirildi.

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu olarak bu tür Toplumsal Duyarlılık projelerinde halk ile iç içe olarak tüm desteklerini sürdüreceklerini aktaran Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin, bu kapsamda projeye destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına teşekkür etti. Gaziantep Sağlık   

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Soba Zehirlenmelerine dikkat!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin