SSK, Bağkur ve tarım emeklisi beklediğini alamadı

featured
SSK, Bağkur ve tarım emeklisi beklediğini alamadı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SSK, Bağkur ve tarım emeklisi beklediğini alamadı

Milyonlarca SSK, Bağkur ve tarım emeklisinin beklediği emekliye ek zamla ilgili beklenen açıklama sonrası emekli hüsrana uğradı.

Gazetemizin görüştüğü emekliler, “Ek zam müjdesi dediler, keşke böyle şaka yapmasalardı” diyerek tepki gösterdi.

Milyonlarca emeklinin alacağı zam oranı açıklandı. Emekli maaş zammı 2024 ne kadar olacak diye merak eden emekli, yapılan zam oranından memnun kalmadı.

Milyonlarca SSK, Bağkur ve tarım emeklisinin beklediği emekliye ek zamla ilgili beklenen açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uygulamaya aldığımız en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz.” diyerek duyurmuştu.

Emekli maaşları ne kadar oldu, yüzde kaç ek zam yapıldı? sorusunu artık merak etmediklerini söyleyen bazı emekliler, “Her zaman hüsrana uğruyoruz. Bir lokma ekmek derdindeyiz. Biz de şaştık kaldık” dedi.

Enflasyon ve ekonomik kriz emekliyi de vurdu

Emekliler: “SSK ve Bağkur emekli maaşlarına yapılan ilave yüzde 5 zam yeterli değil. 7.500 TL’den 10.000’e çıkan emekli maaşı bir ev kirası etmiyor. Emekliler geçinemiyor. 1 kg et olmuş 500 TL. En ucuz ev kirası 12 binden başlıyor. Her şey ateş pahası. Emekli maaşı ile geçinemiyoruz. 60 Yaşından sonra dinleneceğimize geçim derdine düşüp ek iş yapmak zorunda kalıyoruz. Sadaka istemiyoruz ki! Ek Zam müjdesi dediler, keşke de böyle şaka yapmasalardı ” diyerek tepki gösterdi.

Ocak ayında açıklanan enflasyon rakamlarına göre SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklilerine yüzde 37.57 oranında zam yapılmıştı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
SSK, Bağkur ve tarım emeklisi beklediğini alamadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin