Şükrü Yılmaz, “Gaziantep Yeniden Refah’a Kavuşacak”

featured
Şükrü Yılmaz, "Gaziantep Yeniden Refah'a Kavuşacak"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şükrü Yılmaz, “Gaziantep Yeniden Refah’a Kavuşacak”

Yeniden Refah Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şükrü Yılmaz; Gaziantep’in huzuru ve refahı için her türlü gayreti göstereceklerini, 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Gaziantep’in Yeniden Refaha kavuşacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şükrü Yılmaz; Allah’ın rızasını kazanmak için milletimize hizmetkar olmak istiyoruz diyerek Gaziantep’in huzuru ve refahı için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.

Yılmaz; “seçimlere girerken bir kuruş bile destek almadan dava uğruna yolumuzda ilerliyoruz. Ne devletten almış olduğumuz bir bütçe var ne arkamızda bir holding sahibi var ne de arkamızda ulusal medya veya başka güçler var. Tamamen kendi evlatlarımızın rızkından kestiğimiz kendi alın terimizle kazanmış olduğumuz bütçeyle bu dava uğruna bir mücadele vermeye çalışıyoruz. Eğer ki niyetiniz Allah korusun çalmak çırpmak değilse, o makamı kullanmak değilse ne olabilir. Sadece Allah’ın rızasını kazanmak için bu millete hizmetkar olmaktır. Liderimiz Sayın Dr. Fatih Erbakan bizim davamızda insanımızın milletimizin bir çuvalını sırtlamak bizim en şerefli vazifemiz olacak diyor. Önce vatan, önce millet diyerek elimizden gelen gayreti gösterip şehrimizin huzur ve refahı için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Gaziantep her şeyin en güzelini hak ediyor, iddialı projelerle geliyoruz” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şükrü Yılmaz, “Gaziantep Yeniden Refah’a Kavuşacak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin