SUZAN SABANCI DİNÇER, GTO’DA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SUZAN SABANCI DİNÇER, GTO’DAAkbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve yöneticileri Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkanı Zeki Yağcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Suzan Sabancı Dinçer ve Akbank yöneticileri, bankacılık işlemleri sırasında yaşanılan sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akbank’ın son dönemde sergilediği performans ve atılımın dikkatlerden kaçmadığını belirten Başkan Aslan, “Akbank gerçekten son dönemde özellikle iş dünyasının finansal ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli hamleler yaptı. Gaziantep iş dünyası olarak Akbank’ın uygulamalarından son derece memnunuz. Sanayi ve ticarette her geçen gün büyüyen Gaziantep’in bu gelişimine sağladıkları katkı nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Gaziantep’in sanayi ve ticaret potansiyeli hakkında da bilgiler veren Başkan Aslan, özellikle komşu ülkelerle ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla yoğun çaba içerisinde olduklarını da ifade ederek, “Türkiye’nin komşularıyla ilişkilerini geliştirmesi hayati öneme sahip. Gelişmiş ülkeler ticaretlerinin yüzde 50-60’ını komşularıyla gerçekleştiriyorlar. Türkiye’nin de önümüzdeki dönem ekonomisinin büyüme hızını arttırabilmesi için komşularıyla ilişkilerini geliştirmesi şart. Özellikle Irak’ta çok önemli ve büyük bir pasta var. Irak ile ticarette Türk işadamlarının teminat mektubu konusunda yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi gerekiyor. Birçok konuda önderlik eden Akbank, bu konuda da öncülük edebilir. Bu alanda yaşanan sıkıntı giderilirse Gaziantep’in bu ülkeye gerçekleştirdiği 2,5 milyar dolarlık ihracat rakamı 10 milyar dolara rahatlıkla ulaşacaktır” diye konuştu.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ise konuşmasında, Gaziantep’in Türkiye ekonomisi için öneminin farkında olduklarını, bu sebeple kendileri için de farklı bir yere sahip olduğunu dile getirdi. Suzan Sabancı Dinçer, Her yıl düzenli olarak ekibimizle birlikte Gaziantep’e ziyaret etmeye çalışıyoruz. Sizlerle yaptığımız bu görüşmeler sonrası eksiklerimizi görüyor ve daha iyi nasıl hizmet verebiliriz bunun değerlendirmesini yaparak, çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde de sizlerle sık sık bir araya gelmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil de konuşmasında, Akbank olarak son dönemde sağladıkları gelişimin iş dünyası tarafından fark ediliyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini ve motivasyonlarını arttırdığını belirterek, “Her ne kadar gelişim göstersek de hala iyileştirilebilecek yanlarımızın olduğunun bilincindeyiz. Bu alanda daha iyi nasıl hizmet verebiliriz onun arayışı içerisindeyiz. Bu sebeple, sürekli olarak sahada, sizlerle olmaya özen gösteriyoruz. Sizlerin hizmetlerimizle ilgili düşünceleri bizim için çok önemli. Gaziantep’te 15 şubemiz ve 200 çalışanımızla sizlerin arkasında destek olmaya devam etme düşüncesindeyiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SUZAN SABANCI DİNÇER, GTO’DA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin