Tekvando şampiyonasına Şahinbey damgası

featured
Tekvando şampiyonasına Şahinbey damgası
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekvando şampiyonasına Şahinbey damgası

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Yalçın, Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda ikincisi olarak Gaziantep’in gururu oldu.

17-22 Haziran 2023 tarihlerinde Karaman’da 75 ilden 963 kulüp ve 3 bin 105 sporcunun katıldığı Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Yalçın, +78 kiloda Türkiye 2.’si olarak Gaziantep’in gururu oldu. Yalçın, aldığı başarı ile 5-8 Temmuz 2023 tarihlerinde Ankara ilinde yapılacak olan Uluslararası Tekvando müsabakalarında milli takımda ülkemizi temsil edecek.

“Sporu destekliyoruz”

Alınan başarıdan dolayı Rüzgar Yalçın’ı tebrik eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak özellikle amatör ve salon sporlarına her zaman destek oluyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun destekleri ile gençlerimizin spor yapabilmesi için Akkent Spor Köyünün yanı sıra spor salonları yaptı. Başkanımız bunların yanında gençleri spora teşvik etmek için spor ayakkabısı ve bisiklet hediye ederek hem başarıyı ödüllendiriyor hem de gençleri spora teşvik etmiş oluyor. Verilen bu desteklerle amatör branşlarda da sporcularımız başarı elde ediyor. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Yalçın’da +78 kilo Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda ikincisi olarak bizleri gururlandırdı. Kendisini ve hocasını tebrik ediyorum” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tekvando şampiyonasına Şahinbey damgası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin