TAKMAZ, TAKTI MI İYİ TAKAR!

featured
415 bin 305 üniversite öğrencisi GSB Yurtları ’na başvuru yaptı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazen kendi kendime gülüyorum neden insanlar Allah’ın adaletine inanmazlar da menfaatinin olduğu kişilere çanak tutar. Doğru doğrudur yanlışta yanlıştır. İtirazı olan var mı? Yoktur sanırım.

Bundan iki yıl önce yapılan bir haberden dolayı bana ve aileme tepki alan Mehmet Tahmazoğlu için anket hazırlamışlar. Destek istiyorlar. Bir an düşündüm!

Ben yaşananları kişiselleştirmek istemediğim için mesleğime ve adabıma aykırı olacağından dolayı iki buçuk yıldır suskun kaldım. Ama seçimle gelerek vatandaşı temsil eden bir belediye başkanı nasıl olurda Engellilerin kanını sömüren bir cambazın beslemesi ile hiddet ve şiddete kapılarak karşı tarafı dinlemeden hükmeder.

Sn Tahmazoğlu’nu telefonla arayarak kullandığı kelimeyi dile getirdim. Şu bir gerçek, şahsım ve gazetem tüm bunlara rağmen bugüne kadar kendisi ile ilgili hiçbir girişimde bulunmamıştır cephe almamıştır ve gazetecilik etiğine yakışmayan hiçbir haberin altına imza atmamıştır. Ama belediye başkanı cephesi gazetemizi tıkamak için elinden geleni arkasına koymadı. Abonelik ve reklamlardan muaf tuttu. Olsun Kimse babasının parasını dağıtmıyor bu millete!  Bazı şeyleri görmezlikten gelen basın maşallah beslendi. Neredeyse obezite olacak.Tabi meslektaşlarımızın tümünü bu kategoriye koymak çirkin olur.

TAKMAZ, TAKTI MI İYİ TAKAR!

Sonra baktım kentsel dönüşüm konusunda haber yapan bir gazeteciye de tepki gösterdi. Bana yapılanlar ona da yapıldı. Tek suçu kentsel dönüşüm mağdurlarını gündeme taşımasıydı. Kendisi için iki satır yazı yazan, bölgesinde haber yapan insanlara hakaret ederek ve gazetesine her türlü ambargoyu koyan bir belediye başkanı… Kaldı ki telefonla kendisini arayarak yapılan haberden bilgim olmadığını ilettim eğer ben yapıyorsam arkasında durmayacağım hiçbir şeye imzamı atmam. Kendimi de savunurdum ama saygı duyduğum ve takdir ettiğim bir kişi tarafından yargısız infaz edilmem bir tarafa, çocuklarımın rızkını kazandığım aşıma su katmaya kimsenin hakkı yoktu.  Alnınız beş vakit secdeye geliyor.  Bu memlekette ondan gayrı iki belediye başkanı daha var.

Büyükşehir Belediyesi Dr. Asım Güzelbey ve Şehitkâmil Belediyesi Rıdvan Fadıloğlu! Ben Büyükşehir Belediyesinin yanlış gördüğüm her tür etkinliğini haber yaptım eleştirdim ve yazdım. Ama bir gün olsun tepki ve yaptırım görmedim. Yine aynı şekilde Rıdvan Bey! Geçtiğimiz günlerde Asım Bey yerel basında çıkan bir haber yüzünden basın toplantısı yaptı ve konuyu haberi yapan gazetenin sahibini de davet ederek açıklamasını yaptı. Üstünlük budur. Adaletsizlik söz konusu olan yerde adalet aramak aptallık olur.

Tahmazoğlu’na dokunan yanıyor. Sizce bu etik mi? Ne olursa olsun seçilmiş insanlar halklara hizmet için gelirler ve giderler. O koltuk ve makam kimseye kalmaz. Ama kimse babasının parasını dağıtmıyor. Zaten Gaziantep adliyesi Sayın Tahmazoğlu’nun şikâyet dosyaları ile dolu! Olay sonrasında telefonda şahsıma yapılan hakaretleri konuşmaya bile gerek yok.  Habercilik sizce ne anlam ifade ediyor acaba! Zerre kadar bilgim olmayan haberden dolayı bu muameleyi gördüm ya birde fiilen yapsam ne olurdu bilmem. Ama merak etmeyin yatıp kalkıp Allah’a sizin için dua ediyorum Kalbinizde kin ve nefretin sevgiye,  hoşgörüye dönüşmesi için! Buna ihtiyacınız var.

ÇÜNKÜ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNDE MAĞDUR ETTİKLERİNİZ DE SİZİN İÇİN YATIP KALKIP DUA EDİYOR.

Çalışan demir pas tutmaz. Gaziantep’e kazandırdıklarınız içinde bir vatandaş olarak teşekkür etmezsem olmaz. Teşekkürler…

Affedilmeye ihtiyacımız yok çünkü affedilmek için önce suç işlemeniz gerekir, Paraya da ihtiyacımız yok Allah’a şükür Allah rızkımızı veriyor…

Yolunuz açık olsun Takmaz ama taktımı takan Belediye başkanı…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAKMAZ, TAKTI MI İYİ TAKAR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin