Tartışmaların gölgesinde Süper Kupa

featured
Süper Kupa: Fenerbahçe - Galatasaray takımları Şanlıurfa'da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tartışmaların gölgesinde Süper Kupa

Tartışmaların gölgesinde oynanacak olan Süper Kupa bugün Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda oynanacak.

Fenerbahçe, erteleme talebinin reddedilmesi nedeniyle karşılaşmaya U-19 takımıyla çıkma kararı alırken, Galatasaray ise tam kadro olarak sahaya çıkacak.

SÜPER KUPA CANLI YAYIN!

Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda saat 21.30’da başlayacak müsabaka, ATV’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

FENERBAHÇE ŞANLIURFA’DA

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, yönetimi ve U19 Takımı, Galatasaray ile oynayacakları Turkcell Süper Kupa müsabakası için Şanlıurfa’ya geldi.

OKAN BURUK: “ŞANLIURFA’DA OLMAKTAN MUTLUYUZ”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Süper Kupa maçı öncesinde 11 Nisan Stadyumunda düzenlenen basın toplatışında açıklamada bulundu. Okan Buruk, konuşmasında ” Burada olmaktan mutluyuz. Urfa şehri bizi bağrına bastı. Ne kadar heyecanlı olduklarını gördük. İki takımın bir arada olması çok daha güzel olurdu. Urfa şehri büyük takımlara özlem duyuyor. Biz görevimizi yapmak için buradayız.” dedi.

FENERBAHÇE TAKIMI 90 DAKİKA SAHADA OLACAK MI?

Olağanüstü Genel Kurul sonrasında Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe Kulübü, bu karşılaşmaya U19 oyuncularından kurulu bir kadro ile çıkacaklarını açıklamıştı. Hemen ardından 2. Başkan Erol Bilecik, “Maç 90 dakika sürmeyecek” diyerek farklı bir tutum içinde olacaklarının sinyalini vermişti. Fenerbahçe’nin bu tutumu sahaya nasıl yansıyacak merak konusu oldu.

FENERBAHÇE 19 YAŞ ALTI TAKIMIYLA ÇIKACAK

Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçının sonrasında yaşanan olayların ardından 2 Nisan tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı. 3 Nisan tarihinde Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu. TFF, Fenerbahçe’nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı-lacivertli ekip, bugün oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacak.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tartışmaların gölgesinde Süper Kupa

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin