Tekerlekli Sandalye Basketbolda Lig Başlıyor

featured
Tekerlekli Sandalye Basketbolda Lig Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi başta olmak üzere tüm branşların başlaması için start verdi. Tekerlekli Sandalye Basketbolda Lig Başlıyor

Covid nedeniyle sürekli ertelenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginin tek devreli lig usülü üç etapta oynanmasına karar verildi. 8 Nisan 2021 tarihinde Yalova’da oynanacak ilk etap maçlarının hazırlıklarını devam ettiren Gazişehir Gaziantep takımı çalışmalarını Talat Özkarslı Spor Salonu’nda aralıksız sürdürüyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet proğramında yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginin 1. Etabı 8 Nisan 2021 tarihinde Yalova’da oynanacak. Tek devreli lig usülü şeklinde oynanacak maçlar için hezarlıklarını devam ettiren Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında ligin başlayacak olmasının sevinci yaşanıyor.

Fikstürde bir değişiklik olmadığı takdirde ligde ilk maçını Balıkesir BŞB. Takımıyla oynayacak olan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli sandalye Basketbol Takımı, 6 Nisan’da Yalova’ya hareket edecek.

Tekerlekli Sandalye Basketbolda Lig Başlıyor

Uzun bir aradan sonra liglerin başlayacak olmasının sevindirici olduğunu belirten Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Muharrem Karakafa, “Maç oynamayı özledik” dedi.

Karakafa, yaptığı açıklamada, “Covid nedeniyle ülke olarak sağlık açısından çok zor bir süreçten geçiyoruz.  Bu sürecin sağlıklı geçmesi için herkes elinden geleni yapıyor. Sağlığınız yerinde olmadığı sürece hiç bir şey yapamazsınız. Bundan dolayı Türkiye Bedensel Engeliller Spor Federasyonu geçici olarak tüm faaliyetlerini durdurmuştu. Bakanlık, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Federasyon ortak karar vererek maçların oynanması için takvimi açıkladı. Biz de kulüp olarak bu takvim doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesini kulandı.

GAZİŞEHİRDE TEMPO ARTTI

Sezon hazırlıklarını Talat Özkarslı Spor Salonu’nda devam ettirdiklerini belirten Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenörü Muharrem Karakafa, “Biz ligde hedefi olan bir takımız. Kadromuzu bu hedef doğrultusunda oluşturduk ve çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Milli takım kamplarında bulunan oyuncularımızın gelmesiyle birlikte antrenmanlarımız tam kadro devam ediyor. Ligin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Bundan dolayı bir kaç gün çift antrenman yapacağız. Yapmış olduğumuz ve yapacağımız antrenmanlarda eksiklerimizi giderip, lige hazır bir takım haline geleceğiz. Başarılı bir sezon geçirip play off oynamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tekerlekli Sandalye Basketbolda Lig Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin