THY yolcularının rötar isyanı

Gaziantep Haberler, Gaziantep Sağlık, Son Dakika, News
THY yolcularının rötar isyanı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

THY yolcularının rötar isyanı

İstanbul’dan Gaziantep’e uçuş gerçekleştirmesi beklenen Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçağın 3 kez rötar yapması yolcuları çileden çıkarttı. Yolcular bildirilen saatlere rağmen 3 kez uzatılan rötar nedeniyle isyan etti.

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan hareket edecek olan uçak yolcuları arasında bulunan Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, “22.55’te Gaziantep’e hareket etmesi gereken THY’nin TK7276 sefer saylı uçağının harekete saati 23.30’a yani önce 35 dakika rötar edildi. Yolcuları daha sonra uçağa aldılar ama tekrar 30 dk rötar bildirdildi. Bu sürenin ardından yetmedi uçakta 3. kez 45 dakika daha gecikme olacağı söylendi. Şaka gibi. Biz daha uzaya gideceğiz ama uçakları belirtilen saatta kaldıramıyoruz. Uçağın içinde bekleyen yolcular perişan oldu ve isyan ediyorlar. Bu durum hem yolculara saygısızlık hem de THY gibi bir dünya markasının imajına verilen büyük zarardır. Halenuçağın içinde bekliyoruz ve ne zaman hareket edeceğinden de emin değiliz” diye konuştu.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
THY yolcularının rötar isyanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin