TOBB Gaziantep KGK, Üreten Kadınları Güçlü Yarınlara Hazırlanıyor

featured
TOBB Gaziantep KGK, Üreten Kadınları Güçlü Yarınlara Hazırlanıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBB Gaziantep KGK, Üreten Kadınları Güçlü Yarınlara Hazırlanıyor

“EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN GÖRÜNMEZ ELLER PROJESİ” KAPSAMINDA EVDE ÜRETEN KADINLARA YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yürütülen “Ekonomide Üretime Katılan Görünmez Eller Projesi”ne katılan ve evde üretim yapan kadın üreticiler için eğitim programı gerçekleştirildi.

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen eğitim programında, Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Oya Özkanlı, “Gıda Güvenliği, Hijyen ve Paketleme Eğitimi”, Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Rüstem Yanar de “Temel Girişimcilik Eğitimi” alanında katılımcılara bilgiler verdi.

Ekonomide Üretime Katılan Görünmez Eller Projesi kapsamında uyguladıkları eğitim programı ile üreten kadınların sayısını artırmayı ve gelişen dünyaya uyum sağlamaları noktasında katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade eden TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi, “Kadınlarımız evlerinde aile düzenlerini sağlarken bunun yanında yine evlerinde üretim yapabilir, el emeğini ticarete dönüştürerek bu noktada hem kendilerine hem de ekonomiye fayda sağlayabilirler. Kadınların başarmayacağı hiçbir şey olmadığı gibi üstesinden gelemeyeceği hiçbir engel de yoktur. Biz de TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu olarak “Ekonomide Görünmez Eller” olarak tanımladığımız kadın üreticilerimizin ticarette daha etkin olmaları, daha stratejik adımlar atmaları, satış ve pazarlama noktasında daha etkin olmaları için proje ve eğitimlerimizle her türlü katkıyı sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

Bu noktada yürüttükleri çalışmalara her yıl düzenli olarak devam ettiklerini ve kadınlara mentörlük hizmeti verdiklerini kaydeden Ahi, “Şehrimizde yaşayan, çalışan, üreten ve emek veren kadınlarımıza yönelik desteklerimiz Ekonomide Üretime Katılan Görünmez Eller Projemizde olduğu gibi artarak devam edecek. Projemizin ve proje kapsamında verdiğimiz eğitimlerin kadınlarımız için hayırlı olmasını diliyor, Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Rüstem Yanar ve Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Dr. Oya Özkanlı’ya katkıları ve destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim programının ardından TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi tarafından Prof. Dr. Rüstem Yanar ve Dr. Oya Özkanlı’ya “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

“Bu e-posta ve ekleri gönderilen kişi veya kurum ile gönderildiği kişi veya kuruma ait özel, gizli veya yasak bilgiler içeriyor olabilir. İletinin yetkili muhatabı değilseniz e-posta içeriğinde yer alan gizli bilgileri ve kişisel verileri yetkisiz olarak elinizde bulundurmuş ve işlemiş kabul edileceğinizden iletiyi saklamayınız, kopyalamayınız, kullanmayınız veya iletmeyiniz. Mesajda yer alan bilgilerin üçüncü kişilere ifşa edilmesi etik kuralların ihlali anlamına geleceğinden mesajı ve ekleri gecikmeden yok ediniz, içindeki bilgileri kimseyle paylaşmayınız ve göndereni uyarınız. Gaziantep Sanayi Odası bu iletinin ve iletinin içeriğinde yer alan bilgi ve kişisel verilerin doğruluğu, bütünlüğü, iletilmesi ve benzeri hususlar konusunda garanti vermemektedir. İleti içeriğinde yer alan kişisel verilerin yetkisiz kullanımı ve işlenmesi sonucu Gaziantep Sanayi Odası’nın uğrayacağı her türlü zararı talep ve tazmin hakkı saklıdır. Gönderici, elektronik posta aktarımı sırasında meydana gelebilecek hata ve ihmallerden dolayı herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metinlerimize https://www.gso.org.tr/tr/genel-sayfa/sartlar-politikalar/kisisel-verilerin-korunmasi-kanunu-51.html linkinden ulaşabilirsiniz.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TOBB Gaziantep KGK, Üreten Kadınları Güçlü Yarınlara Hazırlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin