TONTİ GIDA İLE SAĞLIKLI ÜRÜNLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TONTİ GIDA İLE SAĞLIKLI ÜRÜNLER“Çocuklarımızın Sağlığı bizim için her şeyden daha önemlidir”

Gaziantep’te 2011 yılında 2100 metrekarelik işletmesiyle üretime başlayan Tonti Gıda A.Ş.  düzenlediği akşam yemeği organizasyonu ile özel ürünlerini, Gaziantep Kantinciler Odası Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tedarikçi firmalara tanıttı.

Yemek sektöründe faaliyet gösteren Tonti Piknik Gaziantep yöresine ait lezzetleri bünyesine katarak müşterilerine eşsiz damak ziyafeti sunmaya devam ediyor. Gaziantep yemek sektörüne 2011 yılında giren Tonti Piknik 2100 metrekarelik işletmesiyle kalite, temizlik ve fiyatların uygunluğunu aynı anda barındırabilen ender işletmelerden bir tanesi olma özelliği taşıyor. Müşterilerinin istekleri ve öngörüleri doğrultusunda sürekli olarak kendini yenileyen işletme üretim aşamasında kullanmış olduğu ürünleri titizlikle seçiyor. Tondi Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurucu; 2012 yılı itibariyle ISO 9001 ve ISO 22000 belgelerini tamamladıklarını, Tonti ürünleri ile bu sektörde mevcut olan önemli bir açığı kapatmayı planladıklarını belirtti.

TONTİ GIDA İLE SAĞLIKLI ÜRÜNLERÖNCELİKLE ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI

TONTİ GIDA İLE SAĞLIKLI ÜRÜNLER

Kuyucu; “Çocukların okulda geçirdikleri vakit sırasında beslenmeleri çok önemli bir konu ve aileler bu konuda çok hassas. Kar marjını yüksek tutmak adına piyasaya sürülen kalitesiz ürünlerin çocuklarımıza yedirilmesine gönlümüz razı gelmiyor ve sektördeki bu açığı biz Tonti Gıda olarak kapatmaya kararlıyız. Ürünlerimizde kesinlikle gıda boyası ve kimyasal içeren hammaddeler kullanmıyoruz.  Tonti Gıda olarak üretimlerimizi profesyonel gıda mühendisleri ve uzman aşçılarımız ile gerçekleştiriyoruz. Bizim için çocuklarımızın sağlığı her zaman öncelikli olmuştur. Tonti Gıda olarak kantinlerin yanında, hastane, kamu kurum ve kuruluşları ile benzin istasyonlarında da Tonti ürünlerinin yer almasını sağlıyoruz.

HEDEFİMİZ KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Tüm ürünlerimiz +4 C’lik soğutucu depolarda muhafaza edilerek tüketicilere soğutucu araçlar ile sevk ediliyor. Aynı zamanda hijyen ve temizlik üstünde hassasiyet ile duran Tonti personelleri düzenli olarak temizlik, hijyen ve sanitasyon konularında eğitim almaktadır. Üretimin her aşaması mutlaka gıda mühendisleri tarafından kontrol ediliyor. Hedefimiz koşulsuz müşteri memnuniyeti olmakla birlikte, önümüzdeki dönemde hali hazırda bulunan 6 şube 52 satış noktasına ek olarak Gaziantep başta olmak üzere çevre iller ve tüm Türkiye’de hızlı bir şekilde yayılmaktır.

TONTİ GIDA İLE SAĞLIKLI ÜRÜNLERKANTİNLERDEKİ SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ
Gaziantep Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Şıho Kelleci ise  kendilerini misafir eden Tonti Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuyucu’ya teşekkür ederek, Ocak ayında İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle toplantı yaparak 12 madde üzerinde görüştüklerini söyledi. Kelleci ; “12 madde arasında okullarda çekilen fotokopilerin kantinlere verilmesi, öğrenci azalmalarında fiyat düşürülmesi gibi birçok konu var. Daha önce Şahinbey ve Şehitkâmil Belediyesi Zabıtaları ile ilgili yaşadığımız sıkıntılar artık çözülmüş durumda,  mail attığımızda anında müdahale ediyorlar. Çözüm üretilmesi gereken diğer konular ise; sömestrde ve tatil olan günlerde okula gelinmemesi ve kiradan düşülmesi, sözleşmelerin 5 yılda bir yapılması, askere gidenlerin sözleşmesinin fesih edilmemesi ve rapor alan kantincilerin yerine bir başkasının vekalet edebilmesi gibi bir çok konuda sıkıntıları aştık” dedi. Tonti  Gıda’nın sağlıklı ve hijyen ortamda  ürettiği ürünlerin öğrencilerin sağlıklı beslenmesi için büyük önem taşıdığını belirten Kelleci,  Hüseyin Kuyucu’ya teşekkür etti.
Düzenlenen gecede TONTİ PİKNİK ürünlerini yakından tanıma fırsatı bulan kantinciler, ürünlere tam not verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TONTİ GIDA İLE SAĞLIKLI ÜRÜNLER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin