TRT ÇOCUK EKİBİ DÜLÜK TABİAT PARKI VE İZCİ KAMPINDA ÇEKİM YAPTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT ÇOCUK EKİBİ DÜLÜK TABİAT PARKI VE İZCİ KAMPINDA ÇEKİM YAPTIBu yıl Gaziantep’in ev sahipliği yapacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, yaklaşık 40 ülkeden çocuğun katılacağı etkinlikleri, TRT ekranlarıyla izleyicilerle paylaşacak olan TRT Çocuk ekibi, Şehitkamil Dülük Tabiat Parkı ve İzci kampında çekimler yaptı.

TRT Çocuk ekibine Dülük Tabiat Parkı ve İzci Kampı hakkında bilgiler veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin bu yıl Gaziantep’te yapılıyor olmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Gaziantep’te düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na, yaklaşık 40 ülkeden binlerce çocuğun katılıyor olması nedeniyle Şehitkamil Belediyesi, farklı ülkelerden gelecek olan çocuklar için çeşitli etkinlikler başlattı. Gaziantep’teki etkinlikleri, TRT ekranlarıyla izleyicilerle paylaşacak olan TRT Çocuk ekibi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte, Dülük Tabiat Parkı ve İzci kampında çekimler yaptı. Dülük Tabiat Parkı ve İzci kampı hakkında TRT ekibine bilgiler veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin bu yıl Gaziantep’te yapılıyor olmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve diğer tüm ilçe Belediyelerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na hazırlandıklarını belirterek, özellikle Şehitkamil Belediyesi’nin yaklaşık 40 ülkeden gelecek olan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Daha sonra, İzci kampında bulunan gençleri ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, TRT Çocuk ekibinin çekimlerine eşlik etti. Gençlerle uzun süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra ip parkuru üzerinde yürüyüş yaptı. Çekimlerin ardından Başkan Fadıloğlu ve kampa gelen gençler, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TRT ÇOCUK EKİBİ DÜLÜK TABİAT PARKI VE İZCİ KAMPINDA ÇEKİM YAPTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin