TÜGİAD YUNANİSTAN TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜGİAD YUNANİSTAN TEMSİLCİLİĞİ AÇILDIŞubelerine Selanik’i ekleyen TÜGİAD uluslararası ağını genişletiyor.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Birliği üyesi 11 ülkeden 300 bin girişimcinin üye olduğu JEUNE’e üye kabul edilen Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) uluslararası çalışmalarının ivmesini yükseltiyor. Yunanistan’ın Selanik kentinde Avrupa’daki temsilciliklerine bir yenisini ekleyen TÜGİAD yeni açılımlarının hazırlıklarını da sürdürüyor. Öncelikle Türk ve Yunan işadamlarının sonra da diğer bölge ülke işadamlarının işbirliğinin Ege  Denizinde ve Doğu Avrupa’da kalıcı refah ve barışı getireceğini söyleyen TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen; “Biz işadamıyız, gelecek için çalışırız. Beraber iş yaparak Ege denizinin iki yakasını bir araya getireceğiz.”dedi.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) hem Türkiye hem de uluslararası platformlarda çalışmalarını güçlü bir şekilde sürdürürken, Yunanistan’ın Selanik kentindeki TÜGİAD Temsilciliği Türk ve Yunan işadamlarının geniş katılımıyla açıldı. Temsilcilik protokolü imza töreninde bulunan işadamları, açılış nedeniyle düzenlenen etkinliklere ve  B2B oturumlarına katılarak işbirliği olanaklarını tartıştı. TÜGİAD’ın Yunanistan ziyareti kapsamında aynı zamanda, TÜGİAD ile Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, TÜGİAD’ın yeni temsilciliğiyle ilgili olarak, “Avrupa’daki ağımızı genişletmek hedefiyle Yunanistan’da temsilcilik açmaya karar verdik ve şehri de Atatürk’ün emaneti olduğu için Selanik olarak seçtik” dedi.

Türkiye’de seçimler ve siyasi çekişmelerden dolayı herkesi gerginleştiren bir gündem yaşandığını dile getiren Yücelen, şunları söyledi:

TÜGİAD YUNANİSTAN TEMSİLCİLİĞİ AÇILDIBiz işadamıyız, gelecek için çalışırız. Beraber iş yaparak Ege denizinin iki yakasını bir araya getireceğiz. Komşumuz Yunanistan’ı bu dönemde ziyaret etmenin bizim için pek çok anlamı var. Öncelikle, şu anda AB dönem başkanlığını yürüten komşumuzun Türkiye’nin AB perspektifinin korunması konusundaki olumlu yaklaşımı bizim için çok önemli. Yanı sıra, Yunanistan’ın AB dönem başkanlığı önceliklerinden biri , büyüme ve yeni iş imkanları oluşturma… Dolayısıyla, Türk işadamları olarak bu konuda Yunanistan’la işbirliğimiz, dönemsel olarak da oldukça anlamlı.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜGİAD YUNANİSTAN TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin