Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanlığından ahde vefa

featured
Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanlığından ahde vefa
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanlığından ahde vefa
.
Türk Kızılay Şehitkâmil Şube Başkanlığı, Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi’nde Gaziantep Huzurevi sakinlerine yönelik etkinlik düzenledi.

Burç ormanı içerisinde bulunan Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan yaşlılar doyasıya eğlendi.

Türk Kızılay Şehitkâmil Şube Başkanı İsmail Güler, “İnsanın doğumuyla başlayan hayat serüveni: Çocukluk, Gençlik, Yetişkinlik ve Yaşlılık basamaklarından geçip nihayete erer. İnsanı kemale ulaştıran, olgun bir hale getiren en kıymetli dönemi ise yaşlılıktır. Bizde bu günü onlar için özel kıldık ve onların rızasını almak istedik” dedi.

Başkan Güler, “Sevgili peygamberimiz, ” insanların en hayırlısı kimdir?” Sorusuna cevaben ” ömrü uzun ameli güzel olandır” buyurmuştur” bizde buradan yola çıkarak böyle bir etkinlik düzenledik. Yaşlılık, bedenin yorulduğu, ancak ruhun tecrübe ile yoğurulduğu bir bilgelik dönemidir. Bu dönemde yaşlılara hürmet etmek ise, ömre bereket katmanın en değerli yoludur. Yaşlılar, ALLAH’ın dualarına icabet ettiği, İhsan ve ikramına mazhar kıldığı kimselerdir. Milli ve manevi değerlerimizi kültürümüzü yarınlara taşıyan geçmişimiz ile geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir. Bugün burada düzenlenen etkinliğe katılan büyüklerimizin, yaşlılarımızın eğlendiğini görmek, yüzlerinde ki tebessüme ortak olabilmek tarifi zor bir duygu.

Bu özel ve anlamlı günde bizden desteklerini esirgemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin’e, Başkan Vekili Sn. Mehmet Berk’e Şehitkâmil Belediyesine, Kızılay Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’e, Şehitkâmil Kaymakamı Özel kalem müdürüne, Gaziantep Huzurevi müdürü ve çalışanlarına, Müge Anlı ve Dostları Aşevine,Bu etkinliği gerçekleştiren Türk Kızılay Şehitkâmil Kadın Kolları Başkanı Gamze Nacaroğlu’na ve yönetimine, değerli Yönetim Kurulu Üyelerime, Kızılay Şehitkâmil Şube Genç Kızılay’a, hayırda yarışan kıymetli bağışçılarımız Hilmi Özsoy, Kenan Babacan, Av. Burak Yıldız Av. Mustafa Öztürk, İslam Özaltun, İbrahim Turan, Ali Gün, Yıldırım Temizalp ve çok kıymetli Gönüllülerimize kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” ifadeleriyle duygularını paylaştı.

Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanlığından ahde vefa
Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanlığından ahde vefa

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanlığından ahde vefa

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin