ÜLKEYİ YÖNETENLER, SERMAYE BARONLARIDIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÜLKEYİ YÖNETENLER, SERMAYE BARONLARIDIRBüyük Türk dünyasının ERGENEKON Destanı maalesef bir terör örgütü adıyla yıpranmış ve yıpratılmıştır. Bu aslında bir nevi bilerek yapılan bir kelime oyunu ve unutturma politikasıdır. Bizler bu destanları okuduk tarih kitaplarında yıllarca! Ama şimdi bizim çocuklarımıza 5-10 yıl sorduklarında ERGENEKON destanı değil terör örgütünü hatırlayacaklar. Çünkü sabah akşam Medya ve gündem ERGENEKON üzerine kurulmuş. Buna benzer birçok tespitler var ve bu millete geçmişi unutturulmaya çalışılıyor. Sonra müebbet hapsi istenen paşalar… Aklıma birden derin devlet senaryosunu Çizenler geldi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun kaçakçılık yapan işadamları, eroin Tüccarları, silah kaçakçıları, kara para aklayanlar ve PKK’dan nemalananlar… Devlet bu kişileri neden içeri tıkmadı, neden müebbet vermedi. Bugün dünyanın en büyük eroin geçiş noktası Güneydoğu’dur. Bilakis ERGENEKON terör örgütü dediğiniz örgütün asıl aktörleri hala dışarıda ve başka bir yapılanma ile yine ceplerini dolduracak. Vatanı için mücadele vermiş subaylarda müebbet yatacak. Yani anlayacağınız PKK’dan nemalananlar sermayeyi elinde tutanlardır. Bu ülkede bilindiği halde saygı duyulan birçok iş adamının hangi yollardan para kazandığı aşikârdır.  Bu ülke seçilenlerle değil, Sermayeyi elinde tutan baronlar tarafından yönetilmektedir.

ÜLKEYİ YÖNETENLER, SERMAYE BARONLARIDIRBakın Gaziantep’e! 1,5 milyonluk şehri sadece 3-4 iş adamı yönetmiyor mu? Seçilen milletvekillerini bile paylaşmışlar bırakın bakanlar bile… Onlar istemeden bu ülkede rüzgâr esmez, onlar istemeden bu ülkeye huzur gelmez. ÜÇ-BEŞ paşayı içeri tıkmakla bu iş bitmez. Gelmiş geçmiş zamanların en büyük yolsuzluğu kılıfına uydurularak yapılıyor kimsenin sesi çıkmıyor. Çünkü eski siyasetçiler hep benim olsun tek ben yiyeyim diyordu, şimdikiler havuzda biriktirip hep beraber yiyor. Merak etmeyin öte dünyada yiyeceğiniz kor ateş yakındır. Orada yapacağınız anayasa, kendinize göre düzenleyeceğiniz hukuk olmayacak. En basitti her fırsatta TC. Hükümetine saldıran PKK yandaşları Güneydoğu’ya konuşlandırılmış askerlerden nemalanıyor. 10 bin askerlik tabur ve birliklerin ihalelerini yörenin iş adamları alıyor. Çünkü PKK haraç almadan kuş uçmuyor bölgede! Anlayacağınız askerin erzak ve her türlü ihtiyacı bile ranttır. Bölgede istemedikleri asker bile halkın geçim kaynağı olmuştur. Bu ülkede kimlik sorunu yoktur. Sadece ağaların ve sermayeyi yönetenlerin parmak oyunları ve senaryoları vardır. Eğer bu ülkede Kürt- Türk sorunu olsaydı batıya hiçbir Kürt göç edemezdi. Nitekim batılılar maalesef kendi ülkelerinde Güneydoğu ve Doğu’ya gezmek için bile gidemezken onlar batıda toprak alıyor, iş kuruyor ve mülk ediniyor. Bu açıdan bakıldığında sorarım size hangi özgürlük peşindesiniz. Ben düşünüyorum Doğu’da memurdan başka batılı yok. Bunun sebebi Türk milleti mi? Yoksa terörü yaratan ve orada şiddetten nemalanan kalleşler mi? Bu milletin bir biri ile sorunu yok. Geçen hafta sonu Nevruz mitinginde yapılan sloganlar maalesef “Kürdistan faşizme mezar olacak” ve “Kürdistan TC. İtlerine mezar olacak” yenilir yutulur cinsten değildi ama yuttuk işte… Ayrıca Faşizmin Türkçüsü ve Kürtçüsü olmaz. Türkçülüğe FAŞİZM diyenler unutmayın sizin yaptığınız da ötekinden farksız değildir. Dün böyleydi, bugünde böyle kardeşiz dedik, barış dedik yuttuk.  Kaldı ki barış sürecinde Gaziantep Kürdistan mı oldu, onu da anlamış değilim.  Yoksa Gaziantep’in ortasında atılan bu sloganlar yenilir yutulur cinsten değildi.  Türk halkı sağduyuyu hiçbir zaman elden bırakmadı bırakmayacakta… Ancak bu yanlış anlaşılmamalı biz vatanımızdan vazgeçmedik, vazgeçmeyiz de! Gelinen noktada barış süreci olacaksa eğer bu tür sloganları engellemeli ve insanları tahrik etmemelisiniz.

RTÜK UYUYOR MU?

TV dizilerine bakın ” PİS YEDİLİ” “DENİZYILDIZI” lise çağındaki çocukların beyni yıkanıyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil ahlak kalmadı. Arkadaşının sevgilisiyle çıkmak, evlenmeden çocuk yapmak vb bu dizilerde alabildiğince entrika… Bu millet nereye gidiyor. Bir yerden din siyaseti yapanlar bir yandan dinimize ve toplum ahlakına zararlı onca dizi! Evet, RTÜK bu dizileri görmüyor mu? Bu dizilerle Türk Milletine yapılmak istenen nedir? Gençlik nereye gidiyor. Bu diziler bir an evvel kaldırılmalıdır. TV KANALLARINDA YAYINLANAN BİRÇOK DİZİ BU ÜLKENİN AHLAKINI BOZMAKTA VE GENÇLERİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEKTEDİR.

ÜLKEYİ YÖNETENLER, SERMAYE BARONLARIDIR

Geçmiş geçmişte kaldı, gelecek nesiller için bir fidanda sen dik! Çünkü bu ülkenin genç fidanlara ihtiyacı vardır.

İz düşümü; Her zaman aşırı ırkçılığa karşı oldum. En sevdiğim dostlarımın arasında Alevisi var, Kürdü var sağcısı var, solcusu var. Ama seviyorum onları onlar benim dostlarım ve bugün yaşadığımız şu süreçte yapılanlar zoruma gidiyor. Bu ülkede kimlik sorunu yoktur ve kimse bunu bahane edip kötü niyetlilere çanak tutmasın. Bir arada yaşamamız için bir sorun yok ve her şeyin aşırısı zarardır kimseye faydası olmaz. Eğer vatanını sevmek, milletini, bayrağını sevmek faşistlik ya da Provokatörlükse ben her ikisiyim.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÜLKEYİ YÖNETENLER, SERMAYE BARONLARIDIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin