Ülkü Ocakları Kütahya İl başkanı Trafik Kazasında hayatını kaybetti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı Abdullah Buğra Koçlar, Afyonkarahisar’da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, kaza, Afyonkarahisar-Ankara karayolu 37. kilometresi Seydiler beldesi yakınlarında meydana geldi.
Koçlar, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’unda katıldığı Ülkü Ocakları Türkiye Geneli İl ve İlçe Ocak Başkanları iftar yemeğine katılmıştı. Yemek sonrası Ankara’dan Kütahya’ya dönmek üzere 35 AH 9893 plakalı Abdullah Keşan yönetimindeki otomobil ile yola çıktı. Otomobil Seydiler yakınlarına geldiği sırada otomobil sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada Koçlar ile birlikte otomobil içerisinde bulunan Ercivan Uçaner ve sürücü Keşan yaralandı.
Yaralıların olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile çeşitli hastanelere kaldırıldıkları belirtildi. Kazayı öğrenen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz Afyonkarahisar’a hareket etti. Koçlar’ın kaldırıldığı özel hastanede tedavisi devam ederken akşam saatlerine doğru hayatını kaybettiği bildirildi.
İlk ölüm haberini Genel Başkan Kılavuz Şahsi Twitter hesabından duyurdu.
Kazanın ardından soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi
Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı Abdullah Buğra Koçlar’ın cenazesi yarın (12 Temmuz 2015) İzmir’in Tire İlçesinde Paşa Camii’nde kılınacak Cenaze namazının ardından defnedilecektir.
Cenazeye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılauz’un, MHP Milletvekilleri’nin ve Ülkücü camianın yoğun katılımı bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ülkü Ocakları Kütahya İl başkanı Trafik Kazasında hayatını kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin