Ülkücü Gençlik 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-ulkuocaklarıGaziantep Ülkü Ocakları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaklaşık bin kişinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi.

Gaziantep Ülkü Ocakları tarafından organize edilen 19 Mayıs  Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yürüyüşü Kırkayak parkından başlayarak Yeşil Su Şehitler Anıtında yapılan basın açıklamasıyla son buldu.

“19 MAYIS TÜRK GENÇLİĞİNİN PAROLASIDIR”
Yürüyüşe Ülkü Ocakları Teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüş sonrası Şehitler Abidesi önünde basın açıklaması yapan Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı Fuat Yozbatıran,  19 Mayıs’ın sadece tarihi bir olayın başlangıcı olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayarak, ” 19 Mayıs Türk’ün yeniden küllerinden doğuş günüdür.  19 Mayıs Türk’ün Anadolu’daki Ergenekon’udur.  19 Mayıs Türk gençliğinin parolasıdır. Bu paroladaki, geçmişte yaşanan sıkıntıların, çekilen çilelerin ülke geleceğine sunulan bir aynasıdır. Bu ayna ile yüce Türk Milleti, geleceğini, geçmişine bakarak daha sağlam bir şekilde kuracaktır.  Aziz Türk Milleti,  19 Mayıs’ta mukaddes vatanımızı işgal ve istilaya yeltenenlere yönelik, Türk’ün kudretini ispat eden ve bağımsızlığını, içinde bulunan durum ne kadar ağır olsa da, vazgeçilmez tarihi ve insani bir hak olarak gören büyük irade,  Samsun’a ulaşarak ilk ve anlamlı milli hamlesini yapmıştır.  19 Mayıs’ın 1919 ‘un bu özel yıl dönümde. Aziz milletimizin ve değerli gençlerimizin bayramını içtenlikle kutluyorum.  Samsun’dan başlattıkları kurtuluş mücadelesiyle, bizlere kutsal bir vatan emanet eden başta Gazi  Mustafa Kemal Atatürk ve milli kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükran, minnet ve tazimle anıyorum” diye konuştu.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı yürüyüşte polisi geniş güvenlik önlemleri aldı.

ondokuz-mayıs

ulkucu-genclik

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ülkücü Gençlik 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin