Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

featured
Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramı Kutlu Olsun
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Prof. Dr. Dağlı, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 101 yıl önce bağımsızlığımızın en büyük teminatlarından olan TBMM’nin açılış günü olan 23 Nisan tarihini geleceğimizin en büyük güvencesi olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiş, çocuklarımıza olan güvenini ve verdiği değeri göstermiştir” dedi.

“23 Nisan 1920, bağımsızlığı uğruna ölümü göze alarak çarpışan vatan sevdalılarının, tek yürek, tek güç olarak TBMM çatısı altında toplanarak milli mücadeleye önem ve anlam kazandırdıkları tarihtir” diyen Prof. Dr. Dağlı, şöyle devam etti:

“Büyük Önderimizin de ifade ettiği gibi; ‘Egemenlik ulusundur. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başka hiçbir makam, ulusun alınyazısında etkin olamaz.’ Türk Milleti bağımsızlığını her şeyin üzerinde tutan yüce bir millettir. Yarınımızın emanetçileri çocuklarımızı da bu bilinç ve inançla yetiştirmek hepimizin öncelikli görevidir.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101’inci gurur yılını yaşarken, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bağımsızlığımız için canlarını veren şehitlerimizi minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin