Güzelliğin Markası “Nilgün Duru BEAUTY ” çok yakında yeni yerinde!

featured
Güzelliğin Markası "Nilgün Duru BEAUTY " çok yakında yeni yerinde!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzelliğin Markası “Nilgün Duru BEAUTY ” çok yakında yeni yerinde!

Başarılı İş Kadını, Güzellik ve Estetik Uzmanı Nilgün Duru , müşterilerini daha iyi ağırlayabilmek ve hizmet kalitesini yükseltmek adına yeni binasına taşınıyor.

Güzellik Merkezi denince ilk akla gelen ve kaliteli hizmet anlayışı ile sektöründe öncü başarılı İş Kadını Nilgün Duru, kısa süre içerisinde yeni yerine taşınarak müşterilerine hizmet vermeye başlayacak.

Güzellik ve Estetik Uzmanı Nilgün Duru, 2011 yılından itibaren Binevler Mahallesinde hizmet verdiklerini ancak müşteri portföyünün genişlemesi, kadınların yanında erkek müşterilere de hizmet verilecek olması nedeniyle daha büyük ve nezih bir ortamda müşterilerini ağırlamak için yer değişikliği yapacaklarını söyledi. Duru; “Uzun zamandır kadın müşterilerimize Binevler Mahallesinde bulunan yerimizde hizmet veriyoruz. Ancak mevcut yerimizin küçük olması, vermiş olduğumuz hizmetlerde çeşitliliğin artması, teknolojik anlamda daha fazla güncel ekipmanlarla hizmet vermek ve erkek müşterilerimize de hizmet verebilmek adına daha güzel ve nezih bir ortama taşınıyoruz. Yeni yerimiz çok daha güzel ve ferah bir ortam olacak” dedi.

Yeni Yerimizde Kadın ve Erkek Olarak Hizmet Vereceğiz

Yeni yerimizde şu ana kadar yapmadığımız bir hizmete de yer vereceğiz. Kadın ve Erkek olmak üzere son teknoloji ürünlerle; Lazer Epilasyon, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı olmak üzere birçok hizmete yer vereceğiz. Yeni teknolojik ekipmanlarımız ile çok daha kaliteli hizmet sunacağız. Yeni yerimizde kadın ve erkek girişleri ayrı olacak şekilde çok daha ferah bir ortam olacak.

Güzelliğin Markası "Nilgün Duru BEAUTY " çok yakında yeni yerinde!

Modern ve Konforlu Cihazlarımızla Güzelleştirmeye Devam Edeceğiz

Başarılı iş kadını Duru; ”Yaklaşık 20 yıldır bu mesleği icra ediyorum. Uzun yılların deneyimi ve birikimi,  yaptığımız işin kalitesi ile marka haline geldik. Önemli bir müşteri kitlesine ulaştık. Çalışma arkadaşlarımla birlikte çok büyük bir emek verdik. Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir, kaliteli hizmet bizim işimiz diyorum ve güzelleşmek isteyen tüm kadınları ve erkekleri  yeni yerimize bekliyorum.

Güzellik Alanında Hizmetlerimiz Devam Edecek

İpek Kirpik, Kirpik Lifting, Protez Tırnak, Kaş Laminasyon, Eyeliner/Dipliner, Dudak Renklendirme, Microblading, HIFU gibi güzellik hizmetlerimizin yanında Cilt Soyma, Enzim Peeling, Hydrafacial, Klasik Cilt Bakımı, CC Glow, BB Glow, Lazer Epilasyon, Bölgesel Kararma, Dudak Vitamini gibi hizmetlerimiz devam edecek.

Herkesi Yeni Yerimize Bekliyoruz

Uzun yıllardır bu mesleğin içerisindeyim. Güzellik alanında vermiş olduğumuz hizmetlerin yayında yapmış olduğumuz hizmetler hakkında detaylı bilgiler vermek, müşterilerimizin kendisini mutlu hissetmesini sağlamak ve sıcak bir ortamda hizmet almalarını sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeni binamızda çok daha kaliteli ve güzel hizmetler sunacağız. Herkesi yeni yerimize bekliyoruz.

Bizimle İrtibata Geçebilirsiniz : 0 507 160 65 56

15 Temmuz Mahallesi 148029 Sokak No: 2 Villa Şehitkamil/Gaziantep

Güzelliğin Markası "Nilgün Duru BEAUTY " çok yakında yeni yerinde!

Güzelliğin Markası “Nilgün Duru BEAUTY ” çok yakında yeni yerinde!Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Güzelliğin Markası “Nilgün Duru BEAUTY ” çok yakında yeni yerinde!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin