Ümit Özdağ: “Uyarmıştık”

featured
Ümit Özdağ: "Uyarmıştık"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümit Özdağ: “Uyarmıştık”

Ümit Özdağ, ” Zafer Partisi olarak bu madeni geçici olarak kapattırmıştık. Tekrar açtırmak suretiyle bu felakete yol açtılar diyerek; ” Zafer Partisi olarak  24 Haziran 2022’de düzenlediğimiz basın toplantısında yaşanan doğa soykırımını dile getirmiştik. Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında beklenen facia gerçekleşti. Tonlarca toprak kaydı. Asrın çevre felaketi yaşandı. Çok üzgünüz” dedi.

Özdağ yaptığı açıklamada, “İliç’te yaşanan felaket göz göre göre gelmiş oldu. Sabah vardiyasının başında 6 işçi toprakta ki çatlağı görüp burada çalışmayız demiş ve alanı terk etmiş. Bu 6 kişi bu şekilde kurtulmuş. 9 kişi ise halen göçük altında. Olay vardiya değişim saatinde olmuş. Kırıcılar ve kamyonların olduğu sahada olmuş. 150-200 kişinin bulunabileceği bir saha orası ve henüz tespit edememişler orada ki insan sayısını. Erzincan İliç’te yaşanacak felaket konusunda 25 Haziran 2022’de iktidarı uyarmıştık. Maden kısa bir süre için kapandı. Sonra tekrar açıldı ve bugün çok büyük bir doğa soykırımı yaşanıyor” ifadelerini kullanarak yaşanan felakettin boyutuna dikkat çekti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ümit Özdağ: “Uyarmıştık”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin