1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Umut Yılmaz kimdir?

Umut Yılmaz kimdir?

featured
Umut Yılmaz kimdir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Yılmaz kimdir?

Umut Yılmaz, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde CHP Şehitkamil belediye başkanı oldu.

1989-1994 yılında CHP’nin Şehitkamil’in Belediye Başkanlığını yapan Ahmet Yılmaz’ın oğlu Umut Yılmaz Şehitkamil’de CHP ile 30 yıl sonra belediye başkanlığını kazandı.

AVUKAT UMUT YILMAZ KİMDİR?

1981 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep’te Fırat Kolejinde tamamladıktan sonra 2000 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk bölümüne girdi.

2004 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Stajını İstanbul’da Aksan Hukuk Bürosu icra departmanında tamamlayarak Avukatlık ruhsatnamesini almaya hak kazandı. Zorunlu Askerlik Hizmetini aynı zamanda vatandaşı da olduğu KKTC’de kısa dönem olarak tamamladıktan sonra Gaziantep’e döndü. 2004 yılından bu yana serbest Avukat olarak çalışmakta olup özellikle Aile Hukuku, Ticaret Hukuku, Fikri ve Sınai Hukuk, İcra ve İflas Hukuku, Borçlar Hukuku, Tazminat Hukuku, Sözleşmelerin hazırlanması ve müzakeresi, Şirketler hukuku ve ağırlıklı olarak özel hukuktan doğan diğer sorunların çözümü konusunda mesleki çalışmasını sürdürmektedir. Av. Umut Yılmaz aynı zamanda marka ve patent vekilidir. Yabancı dili İngilizcedir.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

2
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
2
a_l_yorum
Ağlıyorum
3
sinirli
Sinirli
11
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Umut Yılmaz kimdir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!