1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. ‘UMUT’lar suya düştü

‘UMUT’lar suya düştü

featured
‘UMUT’lar suya düştü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘UMUT’lar suya düştü

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Umut Yılmaz seçim öncesi verdiği vaat ve sözlerin altında kalacak gibi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanlığına seçilen Umut Yılmaz vatandaşta hayal kırıklığı yarattı.

7’den 70’e ‘UMUT’ olma parolasıyla seçim çalışmalarını yürüten Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın göreve geldikten sonra, verdiği sözleri yerine getirmek için henüz bir adım atmaması ve belediye meclisinde kısır tartışmalarla gündem olması umutları söndürüyor. Şehitkamil bölgesinde alt ve üst yapı çalışmalarının yetersiz olması, vatandaşların bu bölgede hızlı çözümler üretilmesini beklemesine rağmen başkan Yılmaz’ın henüz gözle görülür adımlar atmaması oy veren seçmenin tepkisine neden olmaya başladı.

“BAŞKAN DEĞİŞTİ, ANLAYIŞ DEĞİŞMEDİ”

Şehitkamil bölgesinde yaşayan vatandaşlar “Biz Umut Yılmaz’a parti gözetmeksizin oy verdik. Bir önceki başkanın Şehitkamil’i iyi yönetememesinden dolayı seçmen olarak tutunacak bir dal, yeşertecek bir ‘UMUT’ aradık. Ama ne yazık ki Başkan Umut Yılmaz göreve geldiğinden bu yana verdiği sözleri ve vaat ettiği projeleri yerine getirmedi. Gülşen konseri ilk icraat olmamalıydı. Emekliye verdiği söz var. Takip ettiğimiz kadarıyla yaptığı diğer icraat günde 5-10 nikah kıymak. Bu yönetim şekli kendisine oy vermiş biz seçmeni ziyadesi ile rahatsız ediyor. Biz değişim olsun ki ilçemiz güzelleşsin 7’den 70’e Şehitkamil mutlu olsun istedik. Ama ‘UMUT’larımız suya düşmeye başladı. Sokaklar pislik içerisinde. Duyduğumuza göre kendi meclis üyeleriyle aralarında çekişme var. Biz başkana sesleniyoruz; Umutlarımızı suya düşürme! vatandaşın sesine tercüman olmak için çalış” ifadelerini kullandılar.

Editörün kaleminden;

‘UMUT’larımıza göre vaat eder, Endişelerimize göre sözlerimizi tutarız.

-La rochefaucauld

HAYAL KIRIKLIĞI BİR TÜR İFLASTIR;
ÇOK FAZLA ‘UMUT’ HARCAMASI YAPILMIŞ BİR RUHUN BATIŞIDIR..

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
7
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
‘UMUT’lar suya düştü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!