UNILEVER FOOD SOLUTIONS AŞÇILARI GAMEKTEYDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UNILEVER FOOD SOLUTIONS AŞÇILARI GAMEKTEYDİGAMEK ve Unilever Food Solutions aşçıları bilgilerini paylaştı.

Unilever Food Solutions Aşçıları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Aşçılık Okulu eğitmenleri ve aşçılarıyla bilgilerini paylaştı.

UNILEVER FOOD SOLUTIONS AŞÇILARI GAMEKTEYDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Şehit Üstteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi Aşçılık Okulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe GAMEK Aşçılık Okulu eğitmenleri, aşçıları ve Unilever Food Solutions aşçıları katıldı.

Ev dışı gıda sektörünün lider şirketi Unilever Food Solutions’ın şefleri GAMEK aşçılık okulunun mutfağına girerek GAMEK Aşçılık Okulu Eğitmenleri ve aşçılarına bazı yemekler hazırlayarak bilgilerini paylaştı.

Ev dışı gıda sektörünün gelişimini desteklemek amacıyla faaliyet sürdüren Unilever Food Solutions şefleri GAMEK’in mutfak profesyonellerine ev dışı gıda ürünlerinden oluşan yemekler hazırlayarak bilgilerini uygulamalı olarak aktardılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, Aşçılık Okulu’nun dünyadaki gelişmelere açık olması için Unilever Food Solutions ile işbirliği yaptıklarını kaydederek, “Aşçılık okulumuzda eğitim gören kursiyerlerimiz usta aşçılarımızın deneyimleriyle birbirinden lezzetli yemekleri öğrenmenin yanı sıra genel mutfak kuralları, araç gereç kullanımı ve hijyen konularında da bilgilendiriliyorlar. Teorik ve uygulamalı eğitimler gören kursiyerlerimize daha iyi bir eğitim vermek amacıyla eğitmenlerimizin birikimlerini geliştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek mesleklerine en iyi şekilde adapte olmalarını sağlıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
UNILEVER FOOD SOLUTIONS AŞÇILARI GAMEKTEYDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin