UZER “Asıl kurgu sandıkta yapılacak”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UZER “Asıl kurgu sandıkta yapılacak" AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer,  Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Uzer’in yaptığı açıklamada şöyle denildi;

“AK Parti Gaziantep İl Başkanlığımızın tertiplediği Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek kampanyası bazı kesimleri rahatsız etti.

Gazianteplilerin Ziraat Bankası önünde toplanarak Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermesi muhalefeti ve bazı medya organlarını rahatsız etti.

103 yaşındaki Elif Şencan ninenin kampanyaya kefen parasını bağışlayarak destek olmasının bile kurgu olduğunu ifade edenler, asıl kurgunun 10 Ağustosta sandıkta yapılacağından bi haber yaşamaktadırlar.

Elif Nine kampanyaya kendi isteği ile katılmış, ilerlemiş yaşına rağmen bizzat gelerek kampanyaya sembolik manada kefen parası olan 500 TL bağışlamıştır.

Milli irade Milletin adamı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak destekliyor ve 10 Ağustos’ta Çankaya’ya da görmek istiyor.

Gaziantep’te bulunan 125 Sivil toplum Örgütü’nün bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Milli İrade Platformu adı altında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklaması en büyük kurgudur.

Gerek Elif nine, gerekse milli İrade platformu ve gerekse de Gaziantep asıl kurguyu 19 Ağustos’ta sandıkta yaparak muhalefete ve asılsız haber yapanlara en büyük cevabı verecektir”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
UZER “Asıl kurgu sandıkta yapılacak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin