Vali Çeber, MÜZSAN Başkanı Onurlu ile bir araya geldi

featured
Vali Çeber, MÜZSAN Başkanı Onurlu ile bir araya geldi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Çeber, MÜZSAN Başkanı Onurlu ile bir araya geldi

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) Genel Başkanı Ahmet Onurlu ile bir araya geldi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile vali yardımcısı Murat Akyüz, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, İl jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen ve İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç, Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu’nu (MÜZSAN) ziyaret etti. Vali Çeber ile beraberindeki heyet, MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Onurlu ile bir araya geldi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, deprem bölgesinde yürütülen projeler hakkında MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Oonurlu’dan bilgi aldı. Onurlu da deprem bölgesinde 17 Şubat 2023 tarihi itibariyle Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen projeler gerçekleştirildiğini, bu projeler kapsamında depremzede müzisyen ve sanatçılara maddi destek sağlandığını ve aynı zamanda enkaz altında enstrümanı kaybeden müzisyenlere enstrüman temin edildiğini belirtti. Onurlu, Kültür ve Sanat etkinlikleri projesi kapsamında da 11 ilde toplamda 329 müzisyen istihdam edilerek ekonomik destek sağlandığını belirtti.
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, deprem bölgesinde yürütülen proje ve çalışmalar konusunda MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Onurlu’ya teşekkür ederek her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını belirtti.

Vali Çeber, bundan sonra yürütülecek olan projeler ve çalışmalar için de Onurlu’ya başarılar diledi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Çeber, MÜZSAN Başkanı Onurlu ile bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin