Vali Yerlikaya’dan Tıp Bayramı mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep valisi Ali Yerlikaya 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yerlikaya’nın ” Sağlıklı bir hayat sürdürmek her insanın en doğal hakkıdır” ifadelerini kullandığı mesaj söyle;

“Değerli Gaziantepliler,

Sağlıklı ve mutlu bir toplum sağlıklı bireylerden oluşur. Sağlıklı bir hayat sürmek her insanın en doğal hakkıdır. Sosyal devlet olmanın en başta gelen vasıfları arasında tüm vatandaşlarına ideal sağlık hizmeti sunabilmek geliyor.

Bu gün tıp biliminde gelinen nokta memnuniyet verici boyutlara ulaşmıştır.  Ülkemizin birçok alanında olduğu gibi sağlık alanında da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır.

Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde ülkemiz Ortadoğu, Ortaasya ve Avrupa gibi yakın coğrafyasının sağlık alanındaki cazibe merkezi haline gelmiştir. Tıp alanında dünyada söz sahibi olan ülkeler arasında bulunmanın ayrıcalığını hissediyoruz.

İnsanımızın gelişmiş ülkelerdeki hayat standartları dahilinde kaliteli sağlık hizmetine kavuşturulması ve bunun sürdürülebilir olması için hekimlerimiz ve tüm sağlık personelimize önemli görevler düşmektedir.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz” veciz ifadeleriyle hekimlerimize olan güveni en güzel şekilde ifade etmişlerdir.

Üstlendikleri bu büyük sorumluluğun farkında olan hekimlerimizin ve sağlık personelimizin içinde bulundukları sıkıntılara rağmen, kendilerine emanet ettiğimiz sağlığımızı korumak için gece gündüz demeden fedakârca çalıştıklarına gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Yerlikaya’dan Tıp Bayramı mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin