Yabancı şefler Gaziantep’te ete lezzet veren sırrın peşinde

featured
Yabancı şefler Gaziantep’te ete lezzet veren sırrın peşinde
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yabancı şefler Gaziantep’te ete lezzet veren sırrın peşinde

Dünyanın birçok ülkesinden Gaziantep’e gelerek kebabın lezzet sırlarını keşfetmeye çalışan ünlü şefler ve gurmeler kenti mercek altına aldı. Ünlü Şef Tahir Tekin Öztan’dan ete lezzet veren sırları öğrenmeye çalışan yabancı şefler, Öztan’la birlikte mangal başına geçerek kebap hazırladı.

Ete lezzet veren sırları keşfetmek için Gaziantep’i mesken tutan ünlü şefler ve gurmeler bu lezzetlin sırrını öğrenmek için Gaziantepli Ünlü Şef Tahir Tekin Öztan’a gitti. Ünlü Şef Öztan’ın Şirehan Otel’deki mutfağını ziyaret eden şefler, ete lezzet veren sırları keşfetmek için Öztan’ı dikkatle izleyerek kebap yapımında kullanılan eti ve ete lezzet veren teknikleri keşfetmeye çalıştılar. Yabancı şeflere etin bütün bölümlerini tanıtan ünlü Şef Tahir Tekin Öztan bir koyunun hangi bölgesinden hangi kebaplar yapılır konularını büyük bir titizlikle uygulamalı olarak öğretti.

İşte ete lezzet veren o sır

Gaziantep’in ünlü kebapları arasında ilk sıralarda yer alan patlıcan kebabında kullanılan etin zırhla çekilmesi gerektiğini ifade eden Tahir Tekin Öztan, yabancı şeflere zırhla eti kıymaya çevirmenin inceliklerini de öğretti. Meraklı şefler usta Öztan’ın yanına gelerek ellerine aldıkları zırhla patlıcan kebaplık eti hazırlamaya çalışırken ilginç anlarda yaşandı. Patlıcan kebabı eti için dakikalarca zırh sallayan yabancı şefler sonunda muratlarına ererek zırhla et çekmenin püf noktalarını da öğrendiler.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yabancı şefler Gaziantep’te ete lezzet veren sırrın peşinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin