Yaralı tilkiyi evine götürerek besledi

featured
Yaralı tilkiyi evine götürerek besledi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaralı tilkiyi evine götürerek besledi

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde oturan Hikmet Keş, bulduğu yaralı tilkiyi, evine götürerek 2 gün besledikten sonra Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Gaziantep’in İslahiye ilçesine bağlı Altınüzüm Mahallesinde oturan Hikmet Keş, gece motoruyla seyir halindeyken yolda yaralı tilki buldu. Bulduğu yaralı tilkiyi evlerine götürerek eşi Hatice Keş ile beslemeye başladı. 2 gün boyunca tilkiyi evlerinde kendi elleriyle beslediklerini ifade eden Hikmet ve Hatice Keş çifti, 2 günün ardından doğal yaşam alanına bırakılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Hatice Keş, “Eşim gece İslahiye’den gelirken yol kenarında yaralı bir tilki görmüş. Eve geldiğinde vicdanının rahat olmadığını söyleyerek kızım ile beraber giderek sepetli motor ile getirdiler. 2 gündür bizimle kalıyor, yemek ve su verdik. Bize masum bir şekilde baktı ve tepki dahi vermedi. Daha sonra barınağı arayarak gelip almalarını söyledim. Biz hayvanlara karşı çok hassasız” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yaralı tilkiyi evine götürerek besledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin