Yelda Başaran’a Noel babadan sürpriz

featured
Yelda Başaran'a Noel babadan sürpriz
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Yelda Başaran’a Noel babadan sürpriz
İyi yaşam sanatı adlı Köşe yazıları ile dikkatleri üzerine çeken Uzman Psikolog ve Yazar Yelda başaran, köşe yazılarının özel yılbaşı çekimleri için Radisson Blu Hotel, İstanbul Ottomare otel de kamera karşısına geçti.
İyi yaşam bir sanattır bizlerde iyi yaşam sanatçıları olmalıyız ifadesinde bulundu. 2024 yılı herkese sağlıklı ve şifa dolu bir yıl olmasını istediği için okuyucularına gönderilmek üzere elleriyle sağlıklı ve kaliteli yaşam hediye paketleri hazırlayan Yelda Başaran, beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı.
Çekim Ekibi arasında anlaşarak Yelda Başaran’a çekim anında Noel babayı canlandıran model ile bir yılbaşı için sürpriz hediye kutusu taktim ettiler.
Noel babanın hediye kutusundan ne çıktığını söylemeyen Yelda Başaran “Tılsımı bozulmasını istemediğim için ne olduğunu söylemiyorum ama bu Noel Baba, benim resmen içimi okumuş kutunun içinde bu yıl en çok sahip olmak istediğim şey var, benim için çok özel bir an oldu. Ben artık Noel baba ve sürprizlerine inanıyorum bir şeyi çok isterseniz oluyor” dedi.
Yelda Başaran'a Noel babadan sürpriz
Yelda Başaran’a Noel babadan sürpriz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yelda Başaran’a Noel babadan sürpriz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin