Yelda Başaran’dan Serdar Ortaç’a mutluluk sepeti

featured
Yelda Başaran'dan Serdar Ortaç'a mutluluk sepeti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yelda Başaran’dan Serdar Ortaç’a mutluluk sepeti

Uzman psikolog ve yazar Yelda Başaran sanat camiasının gönüllü Psikoterapisti olarak şu ana kadar birçok sanatçı dostuna Sağlıklı ve kaliteli yaşam yolculuklarında yol arkadaşlığı yaptı.

Şuan 20 yıllık dostu Serdar ORTAÇ ’a da psikolojik danışmanlık yapan Yelda BAŞARAN Serdar Ortaç’ın BULMACASINI çözdü. Ve ona eski huzurlu günlerine doğru yolculuk yaptırdı. Başaran müzik duyguların kısa yoludur. Serdar ORTAÇ Kalbimize adeta antidepresan etkiler yapan duygularımızın Psikoterapisti bir hayat sanatçısıdır! Onun gibi böyle hayat Misyonu insanların duygusal hayatlarına dokunmak olan hassas ve Başarılı sanatçılar bir süre sonra kendini ne kadar ihmal ettiğinin farkında olmadan sadece üretmeye odaklanarak içinde ki huzuru kaybedebilir. Onların bu huzura tekrar buluşturmak onların BULMACASINI çözmektir. Sevgili serdarla biz bunu yaptık ve birlikte bir huzur yolculuğuna çıktık.

Yelda Başaran'dan Serdar Ortaç'a mutluluk sepeti

Son zamanlarda herkes onu kendini evine kapattığı için bunalımda olduğunu zannediyor. Halbuki biz serdarla yaptığımız terapiler sonucunda serdar’ın Yalnızlığı bunalım yaşattığı için değil huzur verdiği için seçtiğinin sonucuna vardık .Serdar Ortaç Bulmacasının anahtar şifresi HUZUR dur. Bundan sonra onun adına her şey çok güzel olacak .Sevenlerine müjdeler olsun dedi.SERDAR ORTAÇ’A MUTLULUK SEPETİ ARMAĞAN ETTİ 

Yelda Başaran sağlıklı yaşamakta bir sanattır. Serdar ORTAÇ da sanıldığı gibi sağlıksız değil oldukça sağlıklı beslendiğini dile getiren Başaran bizim işimiz de bir nevi ‘’mutluluk sanatı’’ bugün serdarla bir arada olmamızın sebebi benim uzun zamandır ‘’Yelda başaranla iyi yaşam sanatı’’ adlı köşemde bir hayat sanatçısı olan Serdar Ortaç’ın aslında ne kadar sağlıklı ve kaliteli beslendiğini öyle zannedildiği gibi mutsuz değil mutlu olduğunun mesajını vermekti.

O yüzden bende bugün Serdar ORTAÇ’ı mutlu edecek gıdalardan oluşan bir mutluluk sepeti hazırlayarak kendisine armağan etmek istedim.

SERDAR ORTAÇ VE YELDA BAŞARAN YAKINDA EKRANLARDA OLACAKLAR

Psikolog kimliği yanı sıra sunuculuk yönüyle de takdir toplayan Yelda BAŞARAN Önümüzde ki günlerde Serdar Ortaç’la terapiler sırasında beraber hazırladıkları bir televizyon projesiyle birlikte ekranda olacaklarının müjdesini verdi.

Ünlü psikolog ve sunucu Yelda Başaran hazırladıkları televizyon programının Serdar Ortaç’a ilaç gibi gelip en etkili Antidepresandan daha etkili olacağını vurguladı. Serdar Ortaç’ın annesi Nesrin ORTAÇ da uzman Psikolog Yelda Başaran’a Serdar’ın yanında olmanız bize güç veriyor .Ona iyi geldiniz İYİ Kİ VARSINIZ diyerek teşekkür ederiz dedi.

Yelda Başaran'dan Serdar Ortaç'a mutluluk sepeti
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yelda Başaran’dan Serdar Ortaç’a mutluluk sepeti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin