Yeniden Refah Partisi Gaziantep teşkilatında bayramlaşma

featured
Yeniden Refah Partisi Gaziantep teşkilatında bayramlaşma
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Gaziantep teşkilatında bayramlaşma

Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Teşkilatı’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma Programına Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, YRP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Şükrü Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, YRP Kadın Kolları Başkanları, Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları, il ve ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

İl Başkanı Sedat Yıldız yoğun seçim mesaisinin ardından bolluk ve bereketiyle gelen Ramazan Bayramı’nda bir araya gelmenin heyecanını yaşadıklarını söyleyerek;

“Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir. Sevgi, birlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı, samimiyet ve fedakarlığın zirve yaptığı Ramazan Bayramı’nda İl Başkanlığımızda düzenlediğimiz bayramlaşma programında teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve partililerimizle bir araya gelerek, bayramlaştık. Millî Görüş birlikteliğiyle burada bir buluşma gerçekleştirdik.

Başarılı bir seçim geçirdik, belediyeler aldık. 31 Mart seçiminde Ahlaklı Belediyecilik diyerek çıktığımız yolda Rabbim bize zafer nasip etti. Ancak Ramazan’ın manevi atmosferiyle sarıldığımız bu mübarek bayram gününde içimiz buruk. Gazze’de katliam varken bizim burada mutlu ve huzurlu olmamız mümkün değil elbet.  Tüm dualarımız İsrail zulmü altında olan Müslüman kardeşlerimiz içindir. Katliamın bir anca durması en büyük arzumuzdur.  Filistin’in mücadelesi mücadelemizdir. Sevgili dostlarım insanlığın reçetesi, bu güzel bayram günlerinde gönüllerde birlik kurmaktır. Bütünleştirici özelliği ile toplumda insanların ortak değerler etrafında kenetlendiği, milli gelenek, örf ve adetlerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bu güzel Ramazan Bayramı’nda yardıma muhtaç, yoksul, kimsesiz, yaşlı ve bize ihtiyacı olan herkesin yanında olalım. Sevdiklerimizle kucaklaşalım. Dargınlıkları ve küslükleri bitirelim. Aziz Türk Milleti sevginin paylaştıkça çoğaldığını bilen bir toplumdur. Dolayısıyla bizde acılarımızı, hüzünlerimiz paylaşalım ki hüzünlerimiz azalsın, mutluluklarımız çoğalsın. Ben burada olan ve işlerinden dolayı gelemeyen tüm teşkilatımızın, adaylarımızın ve partililerimizin, Gazianteplilerin Müslüman aleminin bayramını kutluyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

Yeniden Refah Partisi Gaziantep teşkilatında bayramlaşma
Yeniden Refah Partisi Gaziantep teşkilatında bayramlaşma

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yeniden Refah Partisi Gaziantep teşkilatında bayramlaşma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin