Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İttifaka “Hayır” dedi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İttifaka “Hayır” dedi

featured
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İttifaka hayır dedi
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İttifaka “Hayır” dedi

olarak 31 Mart yerel seçimlerine hiçbir ittifaka dahil olmadan Ankara, İstanbul ve İzmir’de de kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Milletimize hayırlı olsun.

31 Mart Yerel seçimlerinde her hangi bir ittifakın içinde yer almamak ve Ankara, İstanbul, İzmir’de Yeniden Refah Partimizin yeniden kendi adaylarını göstermesi yönünde karar almış bulunuyoruz. Ankara, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylarımızı önümüzdeki cumartesi 10 Şubat’ta Ankara Atatürk Spor Salonunda yapacağımız aday tanıtım programımızda inşallah ilan edeceğiz. İnşallah Ankara’da İstanbul’da ve İzmir’de büyükşehir belediyelerinde de Milli Görüş Belediyeciliği için Ahlaklı belediyecilik için mücadele edeceğiz. Bu kararımızın partimize ülkemize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

Reklam

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İttifaka “Hayır” dedi
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.