Yeniden Refah Partisi, Nurdağı seçim sonuçlarına itiraz etti

featured
Yeniden Refah Partisi, Nurdağı seçim sonuçlarına itiraz etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi, Nurdağı seçim sonuçlarına itiraz etti

Yeniden Refah Partisi Nurdağı’nda seçim sonuçlarına itiraz etti. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sedat Yıldız, Nurdağı’nda oy kullanımı ve sayımlara ilişkin şaibe olduğu gerekçesi ile seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini açıkladı.

Gaziantep genelinde oy oranlarında önemli bir artış olan Yeniden Refah Partisi kesin olmayan sonuçlara göre 51 oyla kaybettiği Nurdağı ilçesinde seçim sonuçlarına itiraz etti.

Toplam seçmen sayısının 27.485 olduğu ilçede 1099 geçersiz oy olması dikkat çekerken YRP İl Başkanı Sedat Yıldız seçim sonuçlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yıldız; “ kesin olmayan sonuçlara göre 51 oyla adayımızın kaybettiği söyleniyor. Yaptığımız araştırmalar sonucu geçersiz oy miktarında ciddi fazlalık olduğu, yurt dışında bulunan seçmenlerin Nurdağı’nda olmadığı halde oy kullandığını ve gerçek anlamda geçersiz sayılması gereken oyların geçerli sayıldığını tespit ettik. Vatandaş nezdinde kazandığımız seçimi sandıkta kaybetmeyeceğiz. Her türlü yasal hakkımızı kullanıyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağız ve Nurdağı’nda Yeniden Refah Partisi olarak belediye başkanlığını alacağız” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
2
sinirli
Sinirli
8
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yeniden Refah Partisi, Nurdağı seçim sonuçlarına itiraz etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin