YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTUK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTUKGaziantep Otomobil Sporları Kulüp üyeleri, kimsesiz yetim ve öksüz çocuklar yararına Kalender Spor Tesisleri’nde organize edilen kahvaltıda bir araya geldi.

Gaziantep Otomobil Sporları kulübü üyeleri eşleri ile birlikte kismesiz ve yetim çocuklar yararına kahvaltıda buluşarak onlara destek oldular.

Kalender Spor Tesislerinde organize edilen kahvaltıya Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, GOSK üyeleri ve aileleri, Yetim ve Öksüz çocuklar Derneği Başkanı Sayın Hakan Gökşen, Winmar Satış Pazarlama Müdürü Servet Deynekli ve birçok gönüllü vatandaş katıldı.

YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTUKGOSK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Keklik sosyal sorumluluk çerçevesinde küçükte olsa bir adım atmak istediklerini ve üyelerin katılımı ile kimsesiz yetim çocuklarımıza destek olmak amacıyla bu kahvaltıyı organize ettiklerini belirterek şunları söyledi;

Kulübümüz otomobil ve motor sporları ile ilgili eğitimden amatör yarışlara, trafikte güvenlikten profesyonel organizasyonlara katılım ve düzenleme lisansı olmasına rağmen birlikteliğin ve paylaşımın sadece bunlar ile sınırlı olmadığını, hepimizin birer sorumlu vatandaş ve örnek alınan kişilerden oluşma gayretimiz ayni yardım ve yardımlaşma yolunda da fayda gayretimizi ortaya çıkarmaktadır. Bu doğrultuda Yetim ve Öksüz çocuklar Derneği Başkanı Sayın Hakan Gökşen i de davet ettiğimiz organizasyonda karınca kararınca bu çocuklara dokunabilecek faydaları konuşma fırsatını yakalayarak, ilerleyen günlerde daha aktif çalışmalarla bu çocuk ve ailelerine ayni veya maddi yardım fırsatları değerlendirmelerinde görüş alışverişinde bulunduk.

EMPATİ YAPMALIYIZ

Bir çocuğun ellerinden tutmanın faydalı hale gelmesi için, çabalamayı empati kurarak düşünmek lazım! fazla ekmek alıp çöpe atarken, suyu boşa akıtırken, yırtılmamış eskimemiş ama modası geçti diye kıyafetleri değiştirirken, her zaman bir araya gelebileceğimiz dostlar ile yüklü hesaplar ödeyip gittiğimiz yerlere belki sadece bir çorba içirerek mutlu edeceğimiz, kendimizi bu çocuk ve ailelerin yerine koyarsak inanın her şey için bir başlangıç olacaktır.

Biz bir başlangıç yaparak neler yapabileceğimizi planlıyoruz.Önümüzdeki günlerde toplayacağımız maddi,giysi,kıyafet,ayakkabı,gıda,ev eşyası v.s emtiaları Sevgili Hakan beye takdim edeceğiz. Belki bu çocuklardan birkaçının aylık eğitim masrafını karşılayacağız. Herkes bir şeyler yapmalı, duyarsız olunmamadır.

YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTUKÇOCUKLAR KARTİNG LİGİ KURALIM

Keklik, aynı zamanda yetkililere de seslenerek, “Gelin bu bir başlangıç olsun ve bu çocuklar içersinde “ÇOCUKLAR KARTİNG LİGİ” kuralım. Türkiye de ses getirelim. Aralarından yarışçılar çıkarırken rekabet etme isteklerini artıralım.Kimsesiz ve Yetim Çocuklar yararına organize ettiğimiz Kahvaltıya katılarak bizlere destek veren Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın’a, planlayacağımız işlerde ortak hareket etme kararı aldığımız WİNMAR Hipermarketleri Satış Pazarlama Müdürü Servet Deynekli’ye, Altınlar Giyim Müşaviri Abdurrezzak Ceylan’a ve tüm üyelerimize ve Yetim ve Öksüz çocuklar Derneği Başkanı Sayın Hakan Gökşen’e çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Yetim ve Öksüz Çocuklar Dernek Başkanı Hakan Gökşen ise kendileri için böylesine anlamlı bir organizasyon düzenleyen tüm herkese teşekkür ederek bu tür duyarlılığı arttırmalı söz de değil özde ve kalıcı çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTUK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin