YURTKUR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞİİR ŞÖLENİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YURTKUR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞİİR ŞÖLENİGençlik ve Spor Bakanlığı projeleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Gaziantep İllerinde Sanatçı Bedirhan Gökçe’nin katılımıyla, GAÜN AKM’de “Memleket Türküleri-Memleket Şiirleri” konseri yapıldı.

Yoğunlukla Gaziantep Üniversitesi öğrencileri ve çok sayıda şiir sever katılımcının iştirak ettiği konserin açılışında bir konuşma yapan KYK Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin AKYÜZ; “Bakanlığımız projeleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrencilerimizin derslerinden arta kalan boş zamanlarda, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle birlikte, sanatsal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla, Liderlik Okulu, Kişisel Gelişim Kursları ve Şiir Geceleri Programları kapsamında, Gaziantep Bölge Müdürlüğümüze bağlı Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Gaziantep Yurt Müdürlüklerimizde barınan öğrencilerimize yönelik olarak, değerli sanatçımız Bedirhan Gökçe ve ekibinin katılımıyla bir şiir şöleni düzenlemek ve bu vesileyle sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin yoğun bir sınav haftasının sonunda böylesine anlamlı bir geceye katılarak kültür ve sanatla buluşmalarının, onların gelecekte daha da motive olmalarına vesile olacağını düşünüyor, katılımları için tüm konuklarımızı saygıyla selamlıyorum” dedi.

Geceye katılan Vali Vekili Mevlüt KURBAN ise Sanatçıların çok özel kişiler olduklarını, topluma yön verdiklerini, kültür ve sanatın bir milletin en önemli hayat damarlarından birini oluşturduğunu, kültürünü koruyamayan ulusların başka ulusların gölgesinde yaşamaya mahkûm olacağını, Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin bu yönden çok şanslı olduklarını, birlik ve beraberlik içerisinde bu dayanışmalarını güçlendirmelerini, kültür ve sanatı hayatlarına mutlaka yerleştirmelerini tavsiye ederek,  bu gece vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

YURTKUR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞİİR ŞÖLENİGaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılan Sanatçı Bedirhan Gökçe’yle Memleket Türküleri-Memleket Şiirleri” konserine Vali Vekili Mevlüt Kurban, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, TUİK Bölge Müdürü Ahmet Tan, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muammer Karadeniz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, İLESAM Gaziantep Şube Başkanı Muhittin Arar katıldı.

Sanatçı Bedirhan Gökçe tarafından söylenen türkü ve şiirlerin büyük bölümüne coşkuyla iştirak eden izleyiciler, böyle bir geceye katılmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, bu tür organizasyonların daha da artırılması yönündeki dileklerini ifade ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser sonrasında kokteyl verildi. Sanatçı Bedirhan Gökçe, hayranlarına albümlerini imzalayarak, öğrencilerle yakından ilgilendi. Burada gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti belirten sanatçı, Gaziantep’e hayran olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YURTKUR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞİİR ŞÖLENİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin